Yhteistyö

 

Yhteistyössä on ytyä

Kukaan ei vedä kehityksen kelkkaa yksin, vaan BIM on yhteinen asia. Olemme vakaasti sitä mieltä, että rakennusala kehittyy avoimuudella: ihmisten välisellä yhteistyöllä ja yhteensopivilla teknologioilla. Tätä haluamme edistää.

Osa suurempaa

Pohjoismaisella yhteistyöllä on pitkät perinteet. Myös M.A.D. on nykyään osa pohjoismaista yhteisyritystä, Nordic BIM Groupia. Kumppanimme ovat ruotsalainen Nolliplan ja norjalainen Graphisoft Norge.

Yhdessä voimme tarjota kasvavalle asiakaskunnallemme yhä kokonaisvaltaisempia hyötyjä – paikallisuudesta tippaakaan tinkimättä. M.A.D. palvelee edelleen suomalaisia asiakkaitaan tavalla, johon asiakkaamme ovat tottuneet.

MADcollaboration6

Laaja verkosto

Nykypäivän etevimmät teknologiat eivät ole yksinäisiä saaria. M.A.D.in ratkaisujen tärkeimpiä valtteja onkin laaja yhteensopivuus alan muiden sovellusten kanssa. Keskeisimpiä kumppaneitamme ovat alan Open BIM -edelläkävijät, kuten GRAPHISOFT, Solibri ja dRofus.

MADcollaboration2

Haluamme asiakkaiden menestyvän

Olemme kokonaispalveleva kumppani, joka auttaa asiakkaitaan järkeistämään ja tehostamaan työskentelyä. Pyrimme osaltamme tuottamaan heille mitattavaa kilpailuetua, sillä menestys ruokkii menestystä.

Siksi haluamme tutustua asiakkaisiimme, tunnistaa heidän syvimmät tarpeensa ja tarjota markkinoiden parhaat ratkaisut.

MADcollaboration3

Ruohonjuurelta yläpilveen

Tämän arkipäiväisen jalkatyön taustalla osallistumme lukuisiin valtakunnallisiin työryhmiin, kehityshankkeisiin ja foorumeihin. Näistä keskeisimpiä ovat alan avoimia standardeja ja toimintatapoja kehittävä buildingSMART Finland sekä hallituksen kärkihanke KIRA-digi.

MADcollaboration4

Ikuista oppimista yhdessä

Rakennusala digitalisoituu kiihtyen, joten moderni BIM-ajattelu kannattaa sisäistää jo koulussa. Siksi teemme yhteistyötä kaikkien maamme korkeakoulujen kanssa, joista valmistuu alan tulevia ammattilaisia.

Edulisenssejämme on Suomessa käytössä tuhansittain. Toteutamme myös yhteisprojekteja opettajien ja opiskelijoiden kanssa.

Vuosittain opiskelijoille järjestettävä maksuton Archicad Summer Camp -tietomallinnusleiri on noussut suureksi ilmiöksi.

ArchiMAD-käyttäjäyhteisö puolestaan jakaa tietotaitoa jäsenyrityksilleen, joita on jo 400. Oppiminen on ikuista! Tutustu ArchiMADin etuihin

MADcollaboration5

NordicBIM.net

NordicBIM.net esittelee arkkitehtuurin ja tietomallinnuksen pohjoismaisia ilmiöitä. Uusia näkökulmia ja inspiraatiota tarjoavat yhteistyössä Nordic BIM Group sekä GRAPHISOFT Center Danmark.

Sivusto sisältää artikkeleita, vinkkejä ja tuote-esittelyjä Suomesta, Tanskasta, Ruotsista ja Norjasta. Jutut julkaistaan alkuperäiskielen lisäksi englanniksi.

Vieraile NordicBIM.netissä

nordicbim-net

Jaatko ajatuksemme?

Heräsikö tunne, että voisimme tehdä yhdessä jotain siistiä? Olemme avoimia ehdotuksellesi – ota rohkeasti yhteyttä!