Valmistuneen etu

Hei arkkitehtiopiskelija! Oletko pian valmistumassa tai hiljattain valmistunut? On aika valita fiksuin työkalu, joka antaa sinun keskittyä olennaiseen: luovaan arkkitehtoniseen ongelmanratkontaan. Miksi juuri Archicad? Jatka lukemista – meillä on sinulle myös houkutteleva tarjous.

GRAPHISOFT_Archicad_RGB

Siltasairaala – AW2 arkkitehdit Oy

Siltasairaala, AW2 arkkitehdit Oy

Miksi Archicad?

Archicad on Suomen suosituin: 70 % maamme arkkitehtitoimistoista on valinnut Archicadin. Käyttäjistä 95 % suosittelee!

Archicad on tehokkain ja mukavin: tietomallipohjaisuus, reaaliaikainen ja automatisoitu dokumentaatio, patentoitu tiimityö, tuoreimpien teknologioiden tuki, vahva visualisointi – kaikki käyttäjälähtöisesti ja loogisesti.

Archicad on mukautettu Suomen markkinoille: paikalliset standardit, suomenkielinen työympäristö ja ohjeet, kotimaiset älyobjektikirjastot.

Archicad antaa sinulle vapautta: monipuoliset lisenssivaihtoehdot, joustava maksuaika, pilvipohjaiset tiimiprojektit, markkinoiden laajin yhteensopivuus.

Archicad-käyttäjänä et jää yksin: vireä käyttäjäyhteisö, M.A.D.in koulutukset, tapahtumat ja tukipalvelut, mukava asiointi, laajat verkko-opetusaineistot sekä aktiivinen ohjelmistokehitys tukevat menestymistäsi.

Archicadin etuja

Joustava lisensointi

Archicadin voi joko omistaa pysyvästi tai vuokrata. Kokeile toki ensin maksutta. Kelluvaa verkkolisenssiä voi joustavasti jakaa tiimiläisten kesken. Säästät aikaa ja rahaa.

Ennakoitavat kustannukset

Archicad ei tarjoa ikäviä yllätyksiä. Sen voi hankkia ylläpitosopimuksella tai ilman. Ylläpitosopimus pitää ohjelmiston edullisimmin uusimmassa versiossa ja tarjoaa lisähyötyjä.

Jatkuva kehitys

Archicadin ohjelmistokehitys on omaa luokkaansa – ja käyttäjälähtöistä. Hyödynnä edistykselliset uudet ominaisuudet ja Suomen markkinoille mukautettu käytettävyys.

Yksi työkalu

Archicad on kaikki, mitä tarvitset. Suunnittelun koko työnkulku hoituu yhdellä ohjelmistolla – hankesuunnittelusta ja mallinnuksesta dokumentointiin ja ylläpitoon.

Avoin ja yhteensopiva

Archicad on maailman johtava Open BIM -ohjelmisto. Sen avoimilla yhteistyöratkaisuilla et jää siiloon, vaan tietomalli on koko osallisjoukon saavutettavissa.

Matala kynnys

Archicadiin vaihtaminen on helpompaa kuin luulet. Olemme läsnä ja apuna matkan varrella, jotta tiiminne elämä olisi mahdollisimman helppoa. Koulutamme, konsultoimme ja palvelemme.

Hyödynnä etusi

Kun hankit Archicadin kolmen vuoden kuluessa valmistumisesta, saat sen huikeaan etuhintaan. Valitse kahdesta vaihtoehdosta:

  1. Archicad-lisenssi ylläpidolla – säästä 800 €
  2. Archicad-lisenssi ylläpidolla + peruskurssi – säästä 1 200 €
  • Nelipäiväinen peruskurssi järjestetään poikkeusaikoina etänä.
  • Neljännesvuosiveloitteinen ylläpitosopimus takaa aina tuoreimman ohjelmistoversion, lisenssiturvan, teknisen tuen, koulutusalennukset ja paljon muuta.
 

Vain kaksi ehtoa

  1. Opiskelija on opintojensa aikana ladannut opiskelijaversion.
  2. Valmistumisesta on todistettavasti alle 3 vuotta.
archicad-valmistuneen-etu

 

 

Käyttäjät kertovat

 

Lunden_haastatellut

Lundén Architecture Company luottaa tiimeihin ja Archicadiin

Lundén Architecture Companyn Anu Tahvanainen, Emma Koivuranta ja Laura Majava kertovat moderneista työtavoistaan sekä Archicadin eduista.

Lue lisää

Jonas Medberg_Sara Lundquist-2-2

Arkkitehtitoimisto LuMe sai Archicadillä aikaa luovuudelle

Usean järjestelmän yhtäaikainen käyttö aiheutti LuMe Arkitekterille murheita, kunnes he päättivät panostaa fiksumpaan työskentelyyn Archicadin avulla.

Lue lisää

 

Kontorbilde_alternativ-scaled-2

Archicadin ominaisuudet ja selkeys vakuuttivat

Norjalaisen Studio Gorillan perustajilla on vakuuttava kokemus tunnetuissa arkkitehtitoimistoissa työskentelystä ja eri BIM-työkalujen käytöstä.

Lue lisää

VARAA OMA ESITTELY

Archicadin ylivoimainen tehokkuus, laaja yhteensopivuus, avoin BIMcloud-yhteistyöalusta ja monipuolinen laajennettavuus tekevät siitä varman valinnan laadukkaan rakennettun ympäristön luontiin.

Harkitsetko Archicadin hankkimista? Täytä tiedot ja varaa henkilökohtainen esittely!

 

Tilaa esittely!
 

Ota yhteyttä!

Jäitkö miettimään ohjelmistovalintaa? Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti. Esittelemme mielellämme Archicadiä lisää ja varaamme teille henkilökohtaisen esittelyajan!

Jani Kiviaho

Jani Kiviaho

Myyntineuvottelija

050 582 6958

Mikko Kyläkoski

Mikko Kyläkoski

Myyntineuvottelija

040 142 0404

Mari Suominen

Mari Suominen

Myyntipäällikkö

040 831 6283

Jani Vesterinen

Jani Vesterinen

Myyntineuvottelija

0400 833 311