< Kaikki uutiset

YIT Rakennus Oy Hämeenlinnan elementtitehdas ja Micro Aided Design Oy (M.A.D.) yhteistyöhön

31.10.2017

YIT Rakennus Oy:n Hämeenlinnan elementtitehdas on ottanut käyttöönsä M.A.D.in edustamat ArchiCAD- ja ArchiFrame-suunnitteluohjelmistot. Ohjelmistolla tehdään elementtitehtaan tarvitsemat suunnitelmat puurunkoisten seinä- ja välipohjaelementtien valmistusta varten. Elementit valmistetaan nykyisin käsin, mutta ohjelmiston avulla on mahdollista rakentaa myös työstökoneisiin perustuva tuotantolinja (CNC).

– Valitsimme ArchiCAD- ja ArchiFrame-ohjelmistopaketin sen helppokäyttöisyyden, joustavuuden ja monipuolisuuden vuoksi. Lisäksi halusimme parantaa suunnittelun laatua ja tuotannon tehokkuutta 3D-mallinnuksen kautta. Mahdollisuus ohjata työstökoneita ohjelmistosta on tulevaisuuden kannalta kiinnostava vaihtoehto, perustelee YIT Rakennus Oy:n Hämeenlinnan elementtitehtaan tehdaspäällikkö Harri Alanen.

– ArchiCAD on Suomessa eniten käytetty ohjelmisto arkkitehtisuunnitteluun. ArchiFrame laajentaa sen käyttöaluetta puurakenteiden tarkkaan mallinnukseen. ArchiCAD ja ArchiFrame -paketti sisältää kaikki ArchiCADin edistykselliset ominaisuudet, mm. 3D-mallin ja 2D-dokumenttien tarkastelun tabletilla ja saman kohteen yhtäaikaisen suunnittelun mahdollistavan tiimityön. ArchiFrame tarjoaa tähän lisäksi täydellisen vapauden puurakenteiden suunnitteluun. Uskomme, että ohjelmistomme nostaa puutaloteollisuudessa suunnittelun korkeammalle tasolle ja tuo asiakkaillemme merkittäviä hyötyjä, kertoo M.A.D.in toimitusjohtaja Severi Virolainen.

Lisätietoja:
Harri Alanen, tehdaspäällikkö, 040 864 4396
Severi Virolainen, toimitusjohtaja, 020 741 9700

YIT Rakennus Oy, Hämeenlinnan elementtitehdas

Sivustomme käyttää evästeitä