Uusi työntekijä F.E.C.-koulutuksen kautta

Mistä on kysymys?

M.A.D. aloittaa syksyllä 2017 rekrytoivien F.E.C. -koulutusten tarjoamisen suunnittelutoimistoille. F.E.C. on Uudenmaan elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskuksen rekisteröimä tuotemerkki, jonka alla toteutetaan täydennyskoulutusta yhteistyössä yritysten kanssa. Koulutus on suunnattu korkean asteen koulutuksen saaneille työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Yritys saa valita ja haastatella, kenen ammattilaisen kanssa haluaa solmia kuuden kuukauden mittaisen sopimuksen, joka tähtää koulutettavan henkilön palkkaamiseen. Yrityksellä ei ole velvoitetta palkata henkilöä, mikäli tämä ei ole soveltuva tehtävään. Toiminta etenee siten, että yritys, koulutettava henkilö ja M.A.D. suunnittelevat yhdessä henkilökohtaisen opetussuunnitelman, ja M.A.D. kouluttaa henkilölle sovittuja asioita. Yhteensä koulutuspäiviä on 22, ja ne jaetaan kuuden kuukauden jaksolle. Yritystyöskentelyä ohjelmassa on noin 5 kuukautta.

Mitä tarjoamme?

M.A.D. tarjoaa mahdollisuutta kokeilla tehokasta rekrytointia ja löytää juuri sopiva työntekijä osaksi yritystänne. Harjoittelija koulutetaan juuri niihin asioihin, mitä yrityksessä halutaan painottaa.

Mitä maksaa?

Yritykselle tämä maksaa ainoastaan 1150 €/kk (alv. 0 %) koko toiminnan ajalta eli yhteensä 6900 €. Muita kuluja ei työnantajalle tältä ajalta kerry.

Mitkä ovat tavoitteet?

Tavoitteena on saada työllistettyä ja koulutettua yritykseen osaava ammattilainen täydennyskoulutuksen avulla. Toiminta rakentuu siten, että yritys voi yhdessä kouluttajan kanssa rakentaa valmentavan reitin rekrytoinnille.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet kiinnostunut saamaan uuden työntekijän F.E.C.-koulutuksen kautta, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen fec@mad.fi tai kysyä lisätietoja:

Mitra Modarress
020 741 9700
Sivustomme käyttää evästeitä