Tietomalliasiantuntija

M.A.D. ja Nordic BIM Group hakee tietomalliasiantuntijaa,

jolla on aito halu ratkaista asiakkaidemme tarpeet. Työnkuvaasi kuuluu asiakkaiden kouluttaminen ja konsultointi. Tietomalliasiantuntijana toimit osana asiantuntijatiimiä, mutta kuitenkin itsenäisellä otteella. Toivomme siis hyviä vuorovaikutustaitoja ja tekemisen meininkiä.

Toivomme sinulta arkkitehdin, sisustusarkkitehdin, rakennusarkkitehdin tai -insinöörin koulutusta tai vastaavia opintoja, sekä Archicadin käyttökokemusta.

Toimimme rakennusalan laajalla kentällä, ja toivomme sinulta aitoa kiinnostusta alaa, arkkitehtuuria, ohjelmistoja ja teknologiaa kohtaan. Tuotamme asiakkaille koulutusmateriaalia ja tarjoamme asiakastukea, eli edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Asiantuntijaa kaivataan välillä ympäri Suomea. Toivommekin, että sinulla on valmius matkustaa tarvittaessa.

Työsuhde on vakituinen ja työaika kokoaikainen. Toivottu työn aloitusajankohta on joulu-tammikuun aikana.

Miksi M.A.D.?

M.A.D. on rakennussuunnittelun digitalisoinnin uranuurtaja, joka on jo vuosikymmenten ajan auttanut tuhansia asiakkaita työskentelemään tehokkaammin. Nykyisin olemme osa pohjoismaista Nordic BIM Group -konsernia, johon kuuluvat lisäksemme ruotsalainen Nolliplan ja norjalainen Graphisoft Norge. Konsernin visio on yhdessä asiakkaidemme kanssa parantaa tehokkuutta ja kestävyyttä läpi rakentamisen koko elinkaaren hyödyntäen moderneja digitaalisia ratkaisuja.

Meillä yhdistyvät sekä pienen yrityksen tiimihenki ja ketteryys että Pohjoismaisen konsernin mahdollisuudet. Tarjoamme tietomallinnuksen asiantuntijalle mahtavan ja antoisan työyhteisön kaltaistensa joukossa. Toimistollamme riittää juttuseuraa ja merkkipäiviä juhlistetaan kakkukahveilla, mutta työskentely onnistuu myös joustavasti etänä. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa, ja meillä saat käyttöösi uusimmat työvälineet ja ohjelmistot. Tarjoamme myös kattavat liikunta-, terveys- ja hyvinvointiedut.

Hae paikkaa

Jos olet kiinnostunut työskentelemään rakentamisen tietomallinnuksen aallonharjalla ja auttamaan asiakkaitamme ottamaan kaiken hyödyn irti digitalisaation mahdollisuuksista, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen jenni.alvari [at] mad.fi.

nordicbim_logo_vertical
jeal

Jenni Alvari

HR

040 668 9110

arto

Arto Nieminen

Toimitusjohtaja

040 160 1144