Kiinteistönhallinta-ratkaisujen tuotepäällikkö

Haluatko olla kiinteistöalan digiloikan eturintamassa? Kiinnostaisiko sinua luotsata nousevien kiinteistönhallinnan tietomalliratkaisujen kasvua Suomessa? DRofus ja Twinview ovat kumpikin alan tulevaisuutta, ja sinä voit loistaa tarinan pääosassa – ammattitaitoisen ja mukavan tiimin tuella.

Tuotepäällikkönä meillä

Saat mahdollisuuden vaikuttaa kiinteistöalan ratkaisujen rakentumiseen sekä digitalisaatioon. Pääset ottamaan kokonaisvastuun uuden asiakassegmentin kasvattamisesta sekä kehittämisestä. Olet vahvasti ja aktiivisesti asiakasrajapinnassa kartoittaen uusia asiakkuuksia ja myyntimahdollisuuksia.

Esittelet ja myyt ohjelmistojamme ja palveluitamme uusille asiakkaille sekä ohjaat ja koulutat itsenäisesti asiakkaitamme taitaviksi käyttäjiksi. Osallistut aktiivisesti asiakastapaamisten järjestämiseen, kuuntelet tarpeita ja laadit tarjouksia. Kannat vastuuta budjetista ja yhdessä sovittujen tavoitteiden saavuttamisesta. Huolehdit tuotteiden paikallisesta lokalisoinnista ja päämiesyhteyksistä. Vastaat niin nykyisten asiakkuuksiemme kasvattamisesta kuin uusien hankinnasta. Tukena sinulla on vahva Suomen organisaatio sekä Pohjoismaiset kollegasi.

Tehtävässä menestymisen resepti 

Ennen kaikkea olet kiinnostunut digitaalisista ratkaisuista, jotka muuttavat kiinteistöalaa. Olet kerryttänyt jo kokemusta rakennus- tai kiinteistöalalla ja ymmärrät asiakassegmentin haasteet ja tarpeet. Nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä, kuuntelet ja esität ratkaisuja kunkin asiakkaan tarpeeseen. Viet myyntiprosesseja eteenpäin itsenäisesti ja pitkäjänteisesti. Sinulla on suunnitelmallinen ja tavoitteellinen tapa toimia. Eduksi tehtävässä menestymiseen on myös kokemus julkisista kilpailutuksista. Tehtävässä tarvitaan sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Me tarjoamme sinulle

Meillä pääset osaksi Pohjoismaista alan johtavaa toimijaa, saat laadukkaat työvälineet, viihtyisät toimitilat sekä erinomaiset henkilöstöetuudet. Vastuullinen toiminta, luottamus ja joustavuus on meillä arkipäivää. Me teemme yhdessä niin matkoja kuin osallistumme tapahtumiinkin. Meillä ihmiset ovat keskiössä.

Meillä saat

  • itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa voit onnistua ja vaikuttaa tulospalkkaasi
  • käytännönläheisen työn kasvavassa yhteisössä, jossa asiakas on keskiössä 
  • motivoivaa, palkitsevaa työtä kannustavassa yhteishengessä 
  • monipuolisia työtehtäviä rennossa ja yhdenvertaisessa työporukassa, joka haluaa kehittyä ja saavuttaa yhdessä suurta 
  • kattavat työterveyspalvelut, laadukkaat työvälineet sekä erinomaiset etuudet

Meistä hieman lisää 

M.A.D. on rakennussuunnittelun digitalisoinnin uranuurtaja, joka on jo vuosikymmenten ajan auttanut tuhansia asiakkaita työskentelemään tehokkaammin. Nykyisin olemme osa pohjoismaista Nordic BIM Group -konsernia, johon kuuluvat lisäksemme ruotsalainen Nolliplan ja norjalainen Graphisoft Norge. Konsernin visio on yhdessä asiakkaidemme kanssa parantaa tehokkuutta ja kestävyyttä läpi rakentamisen koko elinkaaren hyödyntäen moderneja digitaalisia ratkaisuja.

Meillä yhdistyvät sekä pienen yrityksen tiimihenki ja ketteryys että Pohjoismaisen konsernin mahdollisuudet. Tarjoamme tietomallinnuksen asiantuntijalle mahtavan ja antoisan työyhteisön kaltaistensa joukossa. Toimistollamme riittää juttuseuraa ja merkkipäiviä juhlistetaan kakkukahveilla, mutta työskentely onnistuu myös joustavasti etänä. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa.

Hae paikkaa

Hae meille lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi osoitteeseen mad@mad.fi. Toimi pian sillä haastattelut ovat jo käynnissä!

 

 

kiinteistönhallintaratkaisujen tuotepäällikkö