GDL-ohjelmoija

 

Etsimme dynaamiseen joukkoomme GDL-ohjelmoijaa asiakasprojekteihin sekä Archicadin Peruskirjaston kehittämiseen.

Oletko valmiiksi kokenut koodaaja tai kenties nopea ja innokas oppimaan? Asiakkaamme tarvitsevat monipuolisia ratkaisuja työnsä automatisointiin ja tehostamiseen. M.A.D.in ohjelmointiratkaisut ovat heitä varten. Archicadin suomalainen Peruskirjasto sisältää paikallisesti hyödyllisiä, laadukkaita, älykkäitä objekteja, joita tarvitaan alati lisää. GDL-ohjelmoija työskentelee lähinnä näiden tarpeiden parissa, mutta työnkuvaan vaikuttavat myös hakijan omat vahvuudet ja ideat.

Toivomme sinulta GDL-ohjelmointitaitoja ja aiempaa GDL-
ohjelmointikokemusta. Lisäksi muu ohjelmointiosaaminen on eduksi. Kokemus Archicad-ohjelmistosta ja kiinnostus teknologiaa ja ohjelmistoja kohtaan katsotaan eduksi.


Toivomme ymmärrystä tai kiinnostusta tietomallintamiseen, sekä halua ratkaista asiakkaiden tarpeet. Arvostamme lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. M.A.D.in ohjelmointipalveluissa työskentelet osana tiimiä, mutta itsenäisellä otteella.

Miksi M.A.D.?

Tarjoamme GDL-ohjelmoijalle mahtavan ja antoisan työyhteisön. Meillä merkkipäiviä juhlistetaan kakkukahvien parissa, ja vastapainoa tarjoaa muun muassa kattavat liikunta- ja hyvinvointiedut.

Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa, ja meillä saat käyttöösi uusimmat työvälineet.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen jenni.alvari(at)mad.fi.

peruskirjasto-3
jeal

Jenni Alvari

HR

040 668 9110

arto

Arto Nieminen

Toimitusjohtaja

040 160 1144