Archicad-

asiantuntija

Tunnetko olosi kotoisaksi ohjelmistojen parissa? Saatat olla etsimämme tyyppi!


Etsimme Archicad-asiantuntijaa, jolla on aito halu ratkaista asiakkaidemme tarpeet. Toivomme sinulta arkkitehdin, sisustusarkkitehdin, rakennusarkkitehdin tai -insinöörin koulutusta tai vastaavia opintoja, sekä luonnollisesti Archicadin käyttökokemusta. Lisäksi toivomme, että ymmärrät tai olet kiinnostunut tietomallintamisesta.

Archicad-asiantuntijana toimit osana asiantuntijatiimiä, mutta kuitenkin itsenäisellä otteella. Tulethan siis hyvin toimeen erilaisten työkavereiden kanssa, mutta olet kuitenkin itsenäinen tekijä. Toivomme lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja.

Toimimme rakennusalan laajalla kentällä, ja toivomme sinulta aitoa kiinnostusta alaa, arkkitehtuuria, ohjelmistoja ja teknologiaa kohtaan.

Työnkuvaasi voivat kuulua kouluttaminen ja konsultointi. Tuotamme asiakkaille koulutusmateriaalia ja tarjoamme asiakastukea, eli toivomme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Asiantuntijaa kaivataan välillä ympäri Suomea, ja toisinaan myös muualla Pohjoismaissa. Toivommekin, että sinulla on valmius matkustaa tarvittaessa.

Miksi M.A.D.?

Tarjoamme Archicad-asiantuntijalle mahtavan ja antoisan työyhteisön. Meillä merkkipäiviä juhlistetaan kakkukahvien parissa, ja vastapainoa tarjoaa muun muassa liikunta- ja hyvinvointiedut.

Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa, ja meillä saat käyttöösi uusimmat työvälineet.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen jenni.alvari(at)mad.fi.

archicad-asiantuntija
jeal

Jenni Alvari

HR

040 668 9110

arto

Arto Nieminen

Toimitusjohtaja

040 160 1144