V-Ray

Chaos Group tarjoaa innovatiivisia renderointiratkaisuja muun muassa viihde- ja suunnitteluympäristöön. Yli vuosikymmenen ajan V-Ray on ollut johtava ohjelmisto nopeuden, laadun, luotettavuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta ja on monien tunnettujen kansainvälisten studioiden valinta.

V-Ray Next on julkaistu!

V-Ray Next on paljon enemmän kuin pelkkä renderointimoottori. Se on suunniteltu sopimaan täydellisesti työnkulkuun, minkä ansiosta fotorealistiset renderoinnit syntyvät vaivatta. V-Ray Next vie renderoinnin nimensä mukaisesti seuraavalle tasolle.

V-Ray Nextin kattavat uudet ominaisuudet parantavat työnkulkua, resurssien hallintaa, materiaaleja, renderointia, älykkäitä ominaisuuksia, suorituskykyä ja kohinansuodatusta.

Nopeaa ja huippulaatuista visualisointia

V-Ray-visualisointiohjelmaa pidetään yleisesti alan standardina, kun puhutaan huippulaatuisesta renderoinnista.

V-Ray on saatavilla laajennuksena useille eri mallinnusohjelmille. V-Ray-renderointilaajennukset on integroitu isäntäohjelman omaan käyttöliittymään, työskentely tapahtuu tutussa käyttöliittymässä. Ketterä mallinnusohjelma yhdistettynä monipuoliseen, nopeaan ja huippulaatuiseen V-Ray-renderointimoottoriin on täydellinen kombo!

V-Ray-laajennukset

V-Ray-renderointilaajennukset on täysin integroitu isäntäohjelmien omiin käyttöliittymiin. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki työskentely tapahtuu käyttäjälle tutussa käyttöliittymässä – ilman tiedonsiirtoa ohjelmasta toiseen. Suosikkimallinnusohjelma yhdistettynä V-Rayn renderointitehoon on täydellinen yhdistelmä nopeutta ja laatua.

Renderointiasetukset yhdessä ikkunassa

Työskentely V-Rayn parissa on nopeaa. Kaikki renderointiasetukset on koottu yhteen ikkunaan, jossa kaikkiin asetuksiin pääsee helposti käsiksi. V-Ray pitää sisällään V-Ray RT:n, joka on nopea ja jatkuvasti päivittyvä esikatseluikkuna. Katselupisteen liikuttelu sekä muutokset valaistuksessa ja materiaaleissa päivittyvät renderoituun esikatseluikkunaan silmänräpäyksessä. V-Ray RT mahdollistaa myös näytönohjaimen laskentatehon hyödyntämisen, mikä nopeuttaa esikatseluikkunan päivittymistä entisestään.

Koska V-Ray sisältää verkkorenderointimahdollisuuden, lopullisia renderointeja voi laskea monen tietokoneen voimin. Tämä nopeuttaa merkittävästi erityisesti animaatioiden ja korkearesoluutioisten kuvien renderointia.

Realistisen valaistuksen helppo luonti

Realistisen valaistuksen luominen onnistuu V-Raylla helposti V-Ray Dome Lightin ansiosta. Se mahdollistaa mallien valaisemisen HDR-kuvien avulla. V-Ray tukee keinotekoisia valoja, kuten luonnollisesti valaisevia pintoja, valaisevia materiaaleja ja IES-tiedostoihin perustuvia valonlähteitä.

Uskottavien renderointimateriaalien luonti onnistuu V-Rayn omalla materiaalieditorilla. Perusmateriaalien teko on helppoa, ja monipuolisten materiaaliasetusten ansiosta monimutkaistenkin materiaalien simuloiminen onnistuu hämmästyttävän tarkasti.

Pähkinänkuoressa

 • Nopea ja huippulaatuinen renderointilaajennus
 • Integroitu isäntäohjelman käyttöliittymään
 • Jatkuvasti päivittyvä V-Ray RT -esikatseluikkuna
 • Realistisen valaistuksen helppo luonti
 • Oma materiaalieditori

Lisenssi

V-Ray vaatii toimiakseen fyysisen suojausmoduulin, joka liitetään tietokoneen USB-porttiin. Fyysinen suojausmoduuli suojaa V-Ray-lisenssiä tietokoneen toimintahäiriöiltä ja ongelmilta, jotka ovat mahdollisia esimerkiksi tietokoneen tai käyttöjärjestelmän päivittämisen vuoksi. USB-suojausmoduuli on myös helppo tarvittaessa siirtää tietokoneesta toiseen.

V-Rayn mukana asentuvan lisenssipalvelinohjelman avulla lisenssejä voidaan kelluttaa verkossa. USB-suojausmoduuli ja kevyt lisenssipalvelinohjelma – jota voidaan ajaa myös palveluna – voidaan asentaa palvelimelle, jolloin lisenssiä voi käyttää millä tahansa lähiverkon tietokoneella. Myös lisenssin jakaminen lähiverkon ulkopuolelle onnistuu porttiohjauksen ja palomuurin asetusten kautta.


Järjestelmävaatimukset

SketchUp Pro 2013 tai uudempi

Windows

 • Vähintään 1 GHz prosessori
 • 4 Gt tai enemmän RAM-muistia
 • 16 Gt tai enemmän levytilaa
 • Vähintään 300 Mt vapaata levytilaa

Mac OS X

 • Vähintään 2.1 GHz prosessori
 • 4 Gt tai enemmän RAM-muistia
 • Vähintään 300 Mt vapaata levytilaa

Tuetut käyttöjärjestelmäversiot

Windows: Vista, 7, 8, ja 10 Mac OS X: 10.6 ja uudemmat

Virtualisoituja käyttöympäristojä (kuten VMWare tai Parallels) ei suositella.


Koulutukset

M.A.D. tarjoaa monipuolista koulutusta ryhmä- ja yrityskoulutuksesta konsultointiin. Koulutukset järjestetään viihtyisissä ja nykyaikaisissa koulutustiloissamme Helsingin keskustassa. Katso tulevat koulutukset kalenteristamme tai kysy lisää myyjiltämme.


Hinnasto

Katso hinnat verkkokaupastamme.


Kysy lisää

Gio Siradze
040 471 3396
gio@mad.fi

Sivustomme käyttää evästeitä