Solibri

Johtavaa tietomallien laadunvarmistusta

Solibri on markkinoiden johtava tietomallien laadunvarmistus- ja analysointiratkaisu. Solibri tarjoaa työkalut tietomallien laadunvarmistukseen, vaatimustenmukaisuuden tarkistamiseen, suunnitteluprosessin koordinointiin, suunnittelun analysointiin ja tarkasteluun sekä rakennusmääräysten tarkistamiseen.

Solibrin laadunvarmistusratkaisut parantavat tietomallipohjaisten suunnitelmien laatua sekä tekevät rakennushankkeen suunnittelu- ja toteutusvaiheista tuottavamman ja kustannustehokkaamman.

Solibri-Logo
 
solibriaccreditedtraininingpartner_small

Kokeile Solibria

Kokeile Solibria maksutta 30 päivän ajan.

 

Lataa Solibrin kokeiluversio

solibri-kokeile-maksutta-30-päivää

Solibri Anywhere 

Solibri Anywhere Blue 450x450Maksuton Solibri Anywhere on työkalu rakennushankkeen seurantaan. Rakennustyömaan päivittäinen työ jakautuu eri tiimien ja alihankkijoiden kesken. Jokainen taho keskittyy heille osoitettuihin yksittäisiin tehtäviin. Solibri Anywhere saattaa olennaisen tiedon tehokkaasti kaikille työmaalla työskenteleville.

solibri-anywhere

Solibri Site

Solibri Site Blue 450x450Solibri Site palvelee työnjohtajia ja muita työmaan vastuuhenkilöitä. Solibrin avulla tieto kulkee saumattomasti toimistolta työmaalle ja takaisin. Katselet ja kommentoit malleja vaivatta työmaalla. Solibri Site mullistaa suunnittelijoiden ja BIM-koordinaattoreiden viestinnän.

solibri-site

Solibri Office

Solibri Office Blue 450x450Solibri Office on projektin suunnitteluvastaaville. Olitpa sitten BIM-koordinaattori, arkkitehti tai suunnittelija, on Solibrin maailmanluokan laadunvarmistus sinunkin hyödynnettävissäsi.

solibri-office

Solibri Enterprise

Solibri Enterprise Blue 450x450Solibri Enterprise on työkalu laajoihin hankkeisiin. Räätälöity ratkaisu tarjoaa laajennettavuutta ja helppokäyttöisyyttä alati muuttuvissa projekteissa.

Varmista rakennushankkeiden sujuva työnkulku eri tiimien kesken. Huolehdi, että osapuolet työskentelevät aina ajantasaisen tiedon turvin, ja että budjettisi ja aikataulusi pitävät.

Automatisoi tarkistus ja säädä tarvittaessa käyttäjämäärää. Solibri Enterprise tarjoaa laadunvarmistuksen, koordinoinnin ja tiedonsiirron kokonaisratkaisun.

solibri-enterprise

Varaa oma esittely

Solibri on johtava tietomallien laadunvarmistus- ja analysointiratkaisu. Haluatko kuulla lisää? Varaa esittely!

 

Varaa esittely
 

Kouluttaudu nyt

Osaaminen on suurin voimavarasi! Kun hallitset työvälineesi, voit keskittyä olennaiseen. M.A.D. järjestää vuosittain yli sata koulutusta – ammattitaidolla ja joustavasti.

Valitse koulutuskalenterimme valmiista tarjonnasta – tai kootaan yhdessä räätälöity kokonaisuus. Koulutuksia pidetään niin M.A.D.in viihtyisissä tiloissa Helsingin ytimessä, asiakkaan luona kuin etänäkin.

Tutustu koulutuksiimme

 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

 

Jani Kiviaho

Jani Kiviaho

Myyntineuvottelija

050 582 6958

Mikko Kyläkoski

Mikko Kyläkoski

Myyntineuvottelija

040 142 0404

Mari Suominen

Mari Suominen

Myyntipäällikkö

040 831 6283

Jani Vesterinen

Jani Vesterinen

Myyntineuvottelija

0400 833 311