rhino_logo_fullwhite_nobg

 

 

Rhinoceros

3D-mallinnuksen kuningas

Rhinoceros 3D – tuttavallisemmin Rhino – on helppokäyttöinen 3D NURBS -pintamallinnusohjelma, jonka avulla voidaan luoda hankaliakin kolmiulotteisia muotoja helposti ja tarkasti. Rhino sopiikin hyvin kaikkeen tarkkaan kolmiulotteiseen mallintamiseen. Mallien monimutkaisuudella tai fyysisellä koolla ei ole merkitystä.

Rhino on yhteensopiva

Rhino on laajan tiedostomuototukensa ja yhteensipivuuslaajennustensa kautta erittäin hyvin yhteensopiva muiden BIM-, CAD-, CAM- ja visualisointiohjelmistojen kanssa. Yksittäislisenssejä voidaan hallita ilmaisen pilvipohjaisen Cloud Zoo -lisenssipalvelimen avulla, joka mahdollistaa myös lisenssien kelluttamisen useiden käyttäjien välillä. Rhino-lisenssien kelluttaminen on myös mahdollista lähiverkossa, käyttämällä tähän ilmaista LAN Zoo-lisenssipalvelinta.

 

 

rhinoceros

Suunnittelun aloittaminen

Rhino sisältää markkinoiden monipuolisimmat työkalut vapaiden muotojen mallintamiseen. Lähtötietona voidaan käyttää käsin piirrettyä luonnosta, 2D-piirustusta, fyysistä mallia tai vaikka laserskannattua aineistoa. Ohjelmiston tarkkuus mahdollistaa mallintamisen, suunnittelun, analysoinnin ja valmistuksen. Rhinolla voidaan lukea ja korjata pintamalleja sekä tarvittaessa jopa haastavia IGES- ja STEP-tiedostoja.

rhinoceros

Rhinoceros

Katso miten pääset alkuun Rhinoceroksella ja inspiroidu sen tuomista mahdollisuuksista.

 

Rhinoceros opiskelijoille, oppilaitoksille ja opettajille

Opiskelijat, oppilaitokset ja opettajat voivat hankkia Rhinoceros-lisenssejä täysin ominaisuuksin alennettuun hintaan. Toisin kuin monilla muilla opiskelijalisensseillä, lisenssejä voi käyttää niin opintoihin kuin kaupalliseenkin toimintaan, ne eivät vanhene, niissä ei ole vesileimoja ja tarvittaessa lisenssit voi päivittää joko opiskelija- tai täydellä hinnalla käyttäjän statuksen mukaan. Lisenssejä ei voi myydä eteenpäin.

Lue lisää.

 

Kouluttaudu nyt

M.A.D. tarjoaa monipuolista koulutusta ryhmä- ja yrityskoulutuksesta konsultointiin. Koulutukset järjestetään viihtyisissä ja nykyaikaisissa koulutustiloissamme Helsingin keskustassa. Katso tulevat koulutukset.

Hyödynnä myös maksuttomat Rhinoceros-demot oppiaksesi lisää ohjelman mahdollisuuksista.

Tutustu koulutuksiimme

Ota yhteyttä ja tutustu hintoihin

Katso ja vertaile hintoja verkkokaupassamme!

mad-kauppa

 

Jani Kiviaho

Jani Kiviaho

Myyntineuvottelija

050 582 6958

Mikko Kyläkoski

Mikko Kyläkoski

Myyntineuvottelija

040 142 0404

Mari Suominen

Mari Suominen

Myyntipäällikkö

040 831 6283

Jani Vesterinen

Jani Vesterinen

Myyntineuvottelija

0400 833 311