simplebim

Tehokasta IFC-tiedon hallintaa

ArchiCAD-käyttäjä törmää yhä useammin IFC-tiedonsiirtoon. Se on tavalla tai toisella otettava hallintaan. Pahimmillaan IFC voi olla monimutkainen, epämääräinen ja epäluotettava resurssisyöppö. Täydentämällä IFC-työkalupakkia simplebim®-ohjelmalla pysyy IFC-työnkulku hallinnassa. Simplebimillä voi tuottaa luotettavia ja toimivia IFC-tiedostoja ilman, että IFC:n monimutkaista rakennetta tarvitsee lainkaan tuntea.


Simppeliä!

Simplebimissä tietoa käsitellään käyttäjän ymmärtämillä nimillä. Seinä on seinä ja rakennetyyppi on rakennetyyppi, eikä ’IfcWallStandardCase.Pset_WallCommon.Reference’, niin kuin se IFC:ssä ilmaistaan. Käyttäjä voi keskittyä itse suunnitteluun ja mallin tietosisällön tuottamiseen. Simplebim huolehtii puolestaan siitä, että IFC:n rakenteelliset vaatimukset täyttyvät.

Mallinnusohjelmistoista puuttuvat IFC-tiedostojen luotettavuuden ja laadun hallinnan työkalut. Ei ole IFC-tiedostojen esikatselua, niiden tietosisällön ja tietorakenteiden validointia eikä mahdollisuutta muokata tietosisältöä ja tietorakennetta kulloisenkin käyttötarkoituksen vaatimusten mukaiseksi. Simplebim tarjoaa nämä puuttuvat työkalut.

Simplebimin avulla voi ensin esikatsella muilta osapuolilta saadut IFC-tiedostot ja tarkistaa, onko vaadittu tieto ylipäänsä saatavilla. Lisäksi simplebim kertoo, onko tämä tieto oikeassa tietorakenteessa ja onko se luotettavaa. Aivan kuten omien IFC-tiedostojesi julkaisun yhteydessä voit tarvittaessa karsia ja muokata mallia käyttötarkoitukseesi sopivammaksi ja lukea sen vasta sitten ArchiCADiin.


Tutustu tarkemmin


Hinnat

Katso tuotteiden hinnat hinnastosta.


Kysy lisää

mad@mad.fi

Mari Suominen
020 741 9708
Iina Ormaa
020 741 9717
Jani Vesterinen
020 741 9712

Sivustomme käyttää evästeitä.