EcoDesigner

Ekosuunnittelun todellinen tarve

Ilmastonmuutoksen edetessä ja säädösten kiristyessä syntyy energiatehokkaalle rakentamiselle suuri tilaus ja tarve. Suunnitteluratkaisujen vertailu jo suunnitteluprojektin tärkeässä alkuvaiheessa onnistuu joustavasti ArchiCADin EcoDesigner- ja EcoDesigner STAR -ominaisuuksilla.

Analysoi ajoissa

Normaalissa suunnitteluprojektissa energiatehokkuus todennetaan erillisillä ohjelmilla vasta lähellä lupavaihetta. Suunnitteluratkaisuja ei siis simuloida ja optimoida parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi. ArchiCADin sisäänrakennetuilla EcoDesigner-energiatehokkuuslaajennuksilla saadaan rakennuksen elinkaarisuunnittelu liitettyä kustannustehokkaaksi ja saumattomaksi osaksi suunnittelua.

Esilaskennasta energiaraporttiin

EcoDesignerilla voi vertailla joustavasti ja nopeasti tavanomaisia suunnitteluratkaisuja kevyillä taloteknisillä asetuksilla. EcoDesigner STAR on virallinen ASHRAE 90.1 -standardin mukainen energialaskentaohjelma, joka mahdollistaa ArchiCADillä tehdyn energialaskennan viemisen erittäin kustannustehokkaasti suomalaiseen energiatodistukseen asti.

Etevä ecoMAD

EcoDesigner STAR sisältää käyttöoikeuden ecoMAD-laajennukseen, joka muuttaa EcoDesigner STARin tuottaman raportin suomalaiseksi energiatodistukseksi.


Hinnat

Katso tuotteiden hinnat hinnastosta.


Kysy lisää

Ari Känsäkoski (M.A.D.in ekoasiantuntija)
ari@mad.fi
040 354 6914mad@mad.fi, 020 741 9700


Lue lisää

Graphisoftin EcoDesigner-sivu

Sivustomme käyttää evästeitä.