BIMx

Tietomallin esittelyn ja tarkastelun helppoutta

BIMx-malli on nerokas 3D-työkalu tietomallin tai suunnitelman esittelyyn. Se asettaa uuden vaatimustason suunnittelun vuorovaikutteisuudelle ja havainnollistamiselle. BIMx toimii niin työkoneella kuin mobiililaitteillakin. Työpöytä- ja mobiililaiteversiot eroavat toiminnoiltaan ja käyttömahdollisuuksiltaan.


Tutki tietomallia

BIMx:llä luot häikäiseviä esityksiä asiakkaillesi. ArchiCADillä ja BIMx:llä arkkitehdit ja suunnittelijat voivat tutkia projektejaan entistä havainnollisemmin. Reaaliaikainen 3D-navigaatio mallin sisällä ottaa huomioon painovoiman js tasot sekä sallii myös lentomoodin. Sovellus tunnistaa oviaukot, ja voit esitallentaa kävelyreittejä esimerkiksi mallin esittelytilaisuutta varten. Valmiilla kävelyreiteillä varmistat ihanteellisen tutustumiselämyksen.

Elementtien tiedot, kuten materiaalit, tilavuudet ja määrät, saadaan näkyviin hiiren osoituksella. Tarkastelun aikana voi myös ottaa tarkkoja mittoja, mikä helpottaa suunnittelua ja kustannusten ennustamista.


Kommunikoi

BIMx tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia tarkastella tietomallia: Valittavana on erilaisia katselutapoja kevyesti varjostetuista aina uskomattoman todentuntuisiin, radiositeettilaskentaa hyödyntäviin katselutapoihin. Mallia voidaan esitellä esimerkiksi harmaasävyisenä tai pelkkinä ääriviivoina. Auringon sijainti, kameran suuntaus sekä kuvan kirkkaus ja läpinäkyvyys ovat myös säädettävissä.

Kaikki nämä eri katselutavat sekä säädöt tarjoavat arkkitehdeille sekä suunnittelijoille entistä paremmat mahdollisuudet vaikuttaa siihen, miten he voivat projektinsa esitellä asiakkaille. Asiakkaan kokonaiskokemus on ainutlaatuinen.


Jaa

Suunnitelman voi jakaa kenelle tahansa BIMx-muodossa. Kaikki osalliset, kuten asiakkaat, konsultit, rakennuttajat ja rakentajat, voivat tutkia tietomallia havainnollisessa 3D-ympäristössä. BIMx Model Transfer -sivuilta loppukäyttäjä voi ladata maksutta BIMx-katselulaajennuksen, joka toimii sekä Mac- että Windows-tietokoneilla. Mobiililaitteisiin ladattavat iOS- ja Android-sovellukset ovat saatavilla iTunes- ja Google Play -sovelluskaupoista.

ArchiCADin mukana asentuva BIMx-versio mahdollistaa BIMx-mallin jatkojalostamisen. BIMx-työpöytäversio asentuu ArchiCADin mukana automaattisesti. ArchiCAD-lisenssin yhteydessä asentuneella versiolla edelleen muokattuja ja tallennettuja BIMx-tiedostoja voidaan jakaa muille osapuolille. BIMx-työpöytäversio tukee kaikkia samoja käyttöjärjestelmiä kuin ArchiCAD.

BIMx Model Transfer

Graphisoft ylläpitää BIMx Model Transfer -sivustoa, jonne tilin luoneet ArchiCAD-ylläpitoasiakkaat voivat viedä yrityksen omia BIMx-projektejaan muiden nähtäviksi ja ladattaviksi. Sivuston avulla voi myös välittää mallin asiakkaalle yksityisesti. Sisällön lataaminen ja hallinnointi vaatii GSID-tunnusten käyttöä.


Videot

BIMx:n esittely

BIMx Step by Step Guide


Hinnat

Tuotteiden hinnat löytyvät sovelluskaupoista.
BIMx Model Transfer -sivun tallennustila ja käyttö on varattu ylläpitoasiakkaille.


Kysy lisää

mad@mad.fi, 020 741 9700


Lisää

Graphisoftin BIMx-sivut

BIMx-työpöytäversion pikaohje

BIMx-työpöytäversion käyttöohje

Lataa BIMx-malleja

Lataa iTunesista

Lataa Google Playstä

GSID-tunnuksen hallinta