drofus_logo_horizontal_negative


dRofus

Suunnittele, mallinna, rakenna, hallinnoi

dRofus on ainutlaatuinen työkalu rakennushankkeen suunnitteluun, tiedonhallintaan ja tietomalliyhteistyöhön. Se helpottaa rakennushankkeen tiedonhallintaa ja avaa kaikille osapuolille pääsyn hankkeen tietokantoihin – koko rakennuksen elinkaaren ajan.

Toisin kuin muut vastaavanlaiset työkalut, dRofus on kehitetty eritoten julkisten toimijoiden tarpeisiin. Ohjelmiston keskeisiä vahvuuksia ovat tilaajan vaatimusten, yleisten standardien sekä tilojen kaluste-, laite- ja varustetiedon hallinta.

dRofusia käyttävät niin julkisten ja yksityisten kiinteistöjen omistajat, suunnittelijat, insinöörit kuin urakoitsijatkin. Ohjelmisto on vakiinnuttanut asemansa sairaaloiden, lentokenttien ja muiden suurten rakennushankkeiden suunnittelussa, rakentamisessa ja ylläpidossa.

Varaa oma esittely

dRofusilla rakennuksen koko elinkaari pysyy hallinnassa. Haluatko kuulla lisää, kuinka se palvelisi juuri teitä? Varaa maksuton esittely!

 

Varaa esittely

Laaja yhteentoimivuus

dRofusissa on vahva Archicad-, Revit- ja IFC-integraatio. Se on yhteistyöalusta koko hankeryhmälle, ei ainoastaan tilaajalle. 

Käytössäsi ovat dRofus-työpöytäversio ja dRofus Web -selainversio.

dRofus kerää hajanaiset datavirrat yhteen helposti käsiteltäväksi projektitiedoksi, jota hankkeen eri osapuolten on helppo hyödyntää.

dRofus-integraatio

Työskentele tietokeskeisesti

dRofusilla suunnittelet sekä luot tietosisältöä. Ohjelma mahdollistaa myös eri osapuolten tuottaman ja tarvitseman tiedon hallinnan. 

Kaikki dRofusissa tehdyt muutokset tallentuvat lokiin. Kehittyneillä hakutoiminnoilla löydät ja raportoit olennaiset muutokset.

dRofus

Vie ja raportoi

dRofusissa on yli 70 sisäänrakennettua PDF- ja Excel-raporttipohjaa. Voit myös räätälöidä pohjia hanke- tai organisaatiokohtaisesti.

dRofus-raportoi

Vakioi tietoa

Tuo dRofusiin tilaajan vaatimukset ja hallinnoi ominaisuustietoja useiden hankkeiden välillä. Huonekorttipohjat ja varusteluettelot auttavat tiladatan standardisoinnissa ja helpottavat uusien hankkeiden aloitusta.

dRofus

Liity turvallisesti ja helposti

dRofusissa data on tallennettu turvallisesti palvelimelle. Hallinnoi tarvittaessa tarkkojakin käyttäjiin perustuvia käyttöoikeusrajoituksia.

Tällä hetkellä dRofusin työpöytäversio toimii Windows-ympäristössä. Osa toiminnoista on käytettävissä myös supeammalla verkkoselainversiolla.

dRofus
"Kun huomasimme dRofusin IFC-tuen ja muiden toiminnallisuuksien yhteisvoiman, oli valinta todella helppo."
frode-mohus
Frode Mohus
Statsbygg, Norjan valtio
"dRofus on ollut meille todellinen käännekohta. Ohjelmisto on iskostunut työskentelymme kulmakiveksi, koska se vauhdittaa jokaista hankkeen vaihetta. Pilviyhteys mahdollistaa todellisen tiimityöskentelyn. Emme olisi onnistuneet City Hub -projektissa ilman dRofusta."
ellis-lamond
Ellis Lamond
DesignInc Sydney
 

Kouluttaudu nyt

Osaaminen on suurin voimavarasi! Kun hallitset työvälineesi, voit keskittyä olennaiseen. M.A.D. järjestää vuosittain yli sata koulutusta – ammattitaidolla ja joustavasti.

Valitse koulutuskalenterimme valmiista tarjonnasta – tai kootaan yhdessä räätälöity kokonaisuus. Koulutuksia pidetään niin M.A.D.in viihtyisissä tiloissa Helsingin ytimessä, asiakkaan luona kuin etänäkin.

Tutustu koulutuksiimme

 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

jk

Jani Kiviaho

Myyntineuvottelija

050 582 6958

lara

Lassi Rantanen

Asiantuntija, dRofus

044 080 6950