CINEMA_4D_R21

 

 

 

Cinema 4D

Studiotasoista 3D:tä helpolla

Cinema 4D on kehitetty mahdollisimman vaivattomaan huippuluokkaisten kuvien ja animaatioiden luontiin. Helposti omaksuttava käyttöympäristö, edistyksellinen teknologia sekä huikea nopeus ja vakaus tekevät Cinema 4D:stä oivan valinnan.

Uudet ominaisuudet

Haluatko tietää lisää Cinema 4D:n ominaisuuksista. Ota yhteyttä ja varaa maksuton esittely. Katsotaan miten ohjelmisto palvelisi teitä.

 

Varaa esittely

Laajennukset

Cinema 4D:lle on saatavilla laajennuksia, joilla täydennät ohjelmasi toimintoja tarpeidesi mukaan.

V-Ray for Cinema 4D on renderointilaajennus, joka mahdollistaa huippuluokkaisen reaaliaikaisen renderoinnin Cinema 4D:n sisällä. Chaos Groupin kehittämää V-Raytä pidetään yleisesti alan standardina, kun puhutaan huippulaatuisesta renderoinnista.

Hanki V-Ray for Cinema kätevästi verkkokaupastamme.

V-Ray_Cinema_4D_logo_B

Cinebench

Haluatko selvyyden tietokoneesi tehoista? Cinebench on alustasta riippumaton testaustyökalu, joka arvioi tietokoneen suorituskykyä.

Cinebench perustuu MAXON Cinema 4D:hen, jonka avulla tuotetaan huippulaatuista 3D-sisältöä ympäri maailmaa. Mainittakoon  hittielokuvat Iron Man 3, Oblivion, Life of Pi ja Prometheus.

Cinebench on ihanteellinen työkalu suorittimen ja grafiikan suorituskyvyn vertailuun eri järjestelmissä ja alustoilla (Windows ja Mac). Ja mikä parasta, se on täysin ilmainen!

Lataa ilmainen MAXON Cinebench

csm_Aixsponza_Bench_OGL_337d829003

Järjestelmävaatimukset

Cinema 4D R23

Cinema 4D R22

Cinema 4D R21

Katso esittely

Cinema 4D Demo Reel näyttää, mihin kaikkeen ohjelmisto taipuu.

Katso ja inspiroidu!

Olen käyttänyt Cinema 4D:tä jo noin 15 vuotta. Cinema 4D on tarpeeksi yksinkertainen, ja sillä saa nopeasti tuloksia. Voin keskittyä olennaiseen tekemiseen, sillä käyttöliittymä muokkautuu omiin tarpeisiini sopivaksi. Parasta Cinema 4D:ssä on sen nopeus, käytettävyys, luotettavuus, renderointilaatu jo perusasetuksilla sekä tietynlainen artistilähtöisyys.
Kimmo Rinta-Pollari
Kimmo Rinta-Pollari
Kraphik 3D
 

Kouluttaudu nyt

M.A.D. tarjoaa monipuolista koulutusta ryhmä- ja yrityskoulutuksesta konsultointiin. Koulutukset järjestetään viihtyisissä ja nykyaikaisissa koulutustiloissamme Helsingin keskustassa. Katso tulevat koulutukset.

Tutustu koulutuksiimme

OTA YHTEYTTÄ JA TUTUSTU HINTOIHIN

Katso ja vertaile vaihtoehtoja verkkokaupassamme!

 

mad-kauppa

Jani Kiviaho

Jani Kiviaho

Myyntineuvottelija

050 582 6958

Mikko Kyläkoski

Mikko Kyläkoski

Myyntineuvottelija

040 142 0404

Mari Suominen

Mari Suominen

Myyntipäällikkö

040 831 6283

Jani Vesterinen

Jani Vesterinen

Myyntineuvottelija

0400 833 311