CetopoLogo (1) valk

 

 

Cetopo

Uudenlainen lähestyminen paikkatietotarpeisiin

Cetopo tuo aivan uuden lähestymistavan projektien paikkatietotarpeisiin. Monipuoliset, tarkat ja kattavat tietotuotteet yhdistettynä nopeaan ja helppokäyttöiseen nettipalveluun tekevät Cetoposta oleellisen osan nykyaikaista työprosessia. Modernina nettipalveluna Cetopo on aina saatavilla ja tarjoaa tarvitsemasi datan sekunneissa.

Varaa Cetopo-esittely

Cetopo tarjoaa ennennäkemättömät mahdollisuudet paikkatietotarpeisiisi. Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä ja varaa esittely!

 

Varaa esittely

Tehokkaat valintatyökalut

Cetopossa valitset alueesi tutussa karttanäkymässä tehokkaiden ja helppokäyttöisten valintatyökalujen avulla. Voit yhdellä klikkauksella valita kiinteistön kartalta, kahdella määritellä neliön ja muutamalla klikkauksella hienosäädät täysin vapaamuotoisen alueen.

cetopo

Nopea esikatselu

Cetopo tuottaa valitsemallesi alueelle sekunneissa tarkan esikatselukuvan, jonka näet suoraan selaimessa. Tämä helpottaa oikean alueen rajaamista. Avaa 3D-esikatselu alueesta tai esikatsele, miltä alue näyttäisi laserleikattuna.

cetopo

Laajasti räätälöityvät tuotteet

Cetopon tarkoitus on vähentää työmäärääsi. Pyrimme siihen, että voit käyttää suoraan sitä, mitä Cetopo tuottaa. Cetopon tuotteita voi räätälöidä kattavasti juuri sinun työtapaasi sopivaksi. Suosikkiasetuksesi voit kätevästi tallentaa seuraavaa kertaa varten.

cetopo

Tarkka data

Cetopon tuotteet perustuvat Maanmittauslaitoksen erittäin tarkkaan KM2-korkeusdataan. Tarkasta datasta erottaa jopa ojat, ja Cetopon avulla sen käyttö on helppoa. Cetopo mahdollistaa erittäin laajojen alueiden käytön konetta kaatamatta älykkäällä optimointialgoritmillaan.

cetopo

Laaja yhteensopivuus

Cetopo on laajasti yhteensopiva eri ohjelmistojen kanssa. Archicad on erityisen tuettu erillisen laajennuksen kanssa, mikä mahdollistaa ennennäkemättömät maastomallit. Laajennuksen avulla voit luoda kevyitä, laajoja ja muokattavia maastoja napin painalluksella.

cetopo
 

Oppilaitokset ja opiskelijat

Cetopo on opiskelijoille täysin ilmainen. Lataa!

Cetopo on saatavilla oppilaitokseen puoleen hintaan.

Ota yhteyttä

 

Kouluttaudu nyt

M.A.D. tarjoaa monipuolista koulutusta ryhmä- ja yrityskoulutuksesta konsultointiin. Koulutukset järjestetään viihtyisissä ja nykyaikaisissa koulutustiloissamme Helsingin keskustassa. Katso tulevat koulutukset.

Tutustu koulutuksiimme

 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

 

Jani Kiviaho

Jani Kiviaho

Myyntineuvottelija

050 582 6958

Mikko Kyläkoski

Mikko Kyläkoski

Myyntineuvottelija

040 142 0404

Mari Suominen

Mari Suominen

Myyntipäällikkö

040 831 6283

Jani Vesterinen

Jani Vesterinen

Myyntineuvottelija

0400 833 311