Artlantis

Arkkitehtien suosikkirenderoija

Artlantis on markkinoiden helppokäyttöisin 3D-renderointiohjelma, joka on kehitetty vastaamaan erityisesti arkkitehtien ja suunnittelijoiden visualisointitarpeisiin korkealuokkaisilla 3D-renderointikuvilla ja -animaatioilla.

Yhteensopiva

Artlantiksen erityinen vahvuus on sen saumaton yhteensopivuus ArchiCADin ja muiden suosituimpien BIM- ja CAD-ohjelmien kanssa.

Tehokas ja helppokäyttöinen

Kun kolmiulotteinen malli on tuotu Artlantikseen, se voidaan herättää helposti ansaitsemaansa loistoon todentuntuisilla pintamateriaaleilla ja korkealuokkaisella valaistuslaskennalla.

Nopea

Artlantiksella työskentely on nopeaa, koska ohjelman reaaliaikaisen esikatseluikkunan kautta muutokset materiaaleissa ja valaistuksessa ovat välittömästi nähtävissä.

2 versiota

Artlantis on saatavilla kahtena eri versiona. Artlantis Render tuottaa korkealaatuisia renderoituja still-kuvia. Monipuolisemmalla Artlantis Studiolla onnistuvat still-kuvien lisäksi hämmästyttävän realistiset animaatiot ja virtuaalipanoraamat.

Miksi hankkia itsenäinen renderointiohjelma?

  • Renderontiohjelma hyödyntää mallista vain renderoinnin kannalta olennaisen tiedon.
  • Kuvan laskenta ei keskeytä työskentelyä.
  • Renderoinnin suorittaa usein joku toinen kuin mallintaja.
  • Renderoinnin avaintekijä on tuottavuus – suunnitteluohjelmat on kehitetty vain mallintamiseen ja dokumentointiin.

Yhteensopivuus

Artlantiksen suurimpia hyötyjä on sen itsenäisyys; se ei siis ole riippuvainen mallinnusohjelmasta. Voit tuoda tiedostot Artlantikseen yleisimmissä 3D-tiedostomuodoissa: DXF, DWG, DWF, OBJ, FBX ja 3DS. Alta voit ladata tarvittavat plug-init yleisimpiin mallinnusohjelmiin.


Hinnat

Katso tuotteiden hinnat hinnastosta.


Kysy lisää


Mari Suominen
020 741 9708
Iina Ormaa
020 741 9717
Jani Vesterinen
020 741 9712

Tilaa

Sivustomme käyttää evästeitä.