Logo_Artlantis2021_white

 

Artlantis

Arkkitehtien suosikkirenderoija

Artlantis on markkinoiden helppokäyttöisin 3D-renderointiohjelma, joka on kehitetty erityisesti arkkitehtien ja suunnittelijoiden visualisointitarpeisiin. Artlantiksella luot korkealaatuisia 3D-renderoituja still-kuvia ja animaatioita nopeasti ja vaivattomasti.

Artlantiksen erityinen vahvuus on sen saumaton yhteensopivuus Archicadin ja muiden suosituimpien BIM-, 3D-CAD- ja 3D-mallinnusohjelmistojen kanssa.

Artlantis tukee myös yleisimpiä 3D-tiedostomuotoja: DXF, DWG, DWF, OBJ, FBX ja 3DS.

Kokeile maksutta

Kokeile Artlantista ilmaiseksi 30 päivän ajan. 

Lataa kokeiluversio

Open BIM -yhteensopiva

Artlantis 2021-versio on Open BIM -yhteensopiva. IFC-tiedostoja voidaan tuoda sellaisenaan Artlantikseen, joka mahdollistaa mallien tuottamisen millä tahansa IFC-tiedostoja tallentavalla mallinnusohjelmalla ja niiden tuomisen Artlantikseen 3D-renderoitavaksi.

Artlantis_IFC_002-1

Tehokas, intuitiivinen ja helppokäyttöinen

Herätä malli helposti eloon todentuntuisilla pintamateriaaleilla ja laadukkaalla valaistuslaskennalla. 

Valitse kahdesta käyttöliittymävaihtoehdosta. Oletuskäyttöliittymä tai Easy-käyttöliittymä, joka pitää sisällään helposti muokattavat oletusarvot. Easy-käyttöliittymä helpottaa asetusten ymmärtämistä sekä nopeuttaa haluttujen säätöjen asettamista. 

Interface_Global_DE_1680X1027-1

2D-näkymät ja media

Artlantiksella tarkastelet 3D-näkymän lisäksi malliasi 2D-näkymässä. Tallenna niin monta näkymää kuin haluat. Tarkenna vapaasti, työskentele useassa näkymässä samanaikaisesti.

Käytössäsi on runsas vuonna 2021 uudistettu MediaStore, johon on suora yhteys internetistä AbventID:n kautta. Uusittu Mediastore on tällä hetkellä saatavilla versioille 5, 6, 7, 2019, 2020 ja valmis tulevaisuudessa julkaistavia versioita varten.

artlantis2021-mediastore

Kuvat ja animaatiot

Artlantiksen sisäänrakennettu avustin ohjaa mallisi asettamisessa vaihe vaiheelta. Voit tarkastella malliasi monipuolisesti eri työkaluilla. 3D-renderoinnin värimaailman ja kontrastin muokkaaminen halutun tunnelman luomiseksi onnistuu LUT-filttereiden avulla.  LUT-filttereitä voidaan käyttää lopullisen renderoinnin lisäksi myös esikatselussa. Tuo sisään myös omia tai internetistä ladattuja LUT-tiedostoja .cube-tiedostomuodossa. Anna asiakkaallesi paras mahdollinen elämys!

 

artlantis-lut1

Kouluttaudu nyt

M.A.D. tarjoaa monipuolista koulutusta ryhmä- ja yrityskoulutuksesta konsultointiin. Koulutukset järjestetään viihtyisissä ja nykyaikaisissa koulutustiloissamme Helsingin keskustassa. Katso tulevat koulutukset.

Hyödynnä myös maksuttomat Artlantis-demot oppiaksesi lisää ohjelman mahdollisuuksista.

Tutustu koulutuksiimme

Ota yhteyttä ja tutustu hintoihin!

Katso ja vertaile hintoja verkkokaupassamme.

mad-kauppa

 

Jani Kiviaho

Jani Kiviaho

Myyntineuvottelija

050 582 6958

Mikko Kyläkoski

Mikko Kyläkoski

Myyntineuvottelija

040 142 0404

Mari Suominen

Mari Suominen

Myyntipäällikkö

040 831 6283

Jani Vesterinen

Jani Vesterinen

Myyntineuvottelija

0400 833 311