ArchiLogs

Hirsitalosuunnittelua tuotantoon asti

ArchiLogs on tehokas työväline hirsitalojen suunnittelijoille, markkinoijille ja valmistajille. Yksi ohjelmisto hoitaa koko suunnitteluprosessin mallinnuksesta tuotantoon ja markkinointiin.

ArchiLogsilla malli on aina nähtävissä niin 2D- kuin 3D-näkymissäkin, ja hirsiä voi tarkastella jopa yksitellen.

Yhdessä ArchiFrame-laajennuksen kanssa hirsirakennukseen voidaan yhdistää pilari- ja palkkirakenteita, CLT-rakenteita ja rankarakenteita. Työstökoodit ja kaatokuvat tulostuvat vaivatta.

ArchiLogs ja ArchiFrame vastaavat modernin hirsirakentamisen tarpeisiin täsmällisesti ja tehokkasti.

Haluatko kuulla lisää? Varaa maksuton esittely!

 

Varaa esittely

Archilogs_logo_pieni

 

 

 

 

Yksi alusta: Archicad

ArchiLogs toimii Suomen suosituimman rakennussuunnitteluohjelmiston, Archicadin, laajennuksena. ArchiLogs jatkaa arkkitehtimallista saumattomasti aina tuotantovaiheeseen. Samalla se tarjoaa erinomaiset visualisointiominaisuudet markkinointiin asti.

archilogs

Integroitu CNC-työnkulku

Kun hirsirakennus on ArchiLogsin avulla suunniteltu, on samalla myös sen työstöt määritelty. Talon CNC-työkoodi on mahdollista tulostaa mille tahansa CNC-koneelle. Työstötietojen syöttäminen ja tallentaminen on sisäänrakennettu ArchiLogs-ratkaisuun ja sen sisältämän kirjaston objekteihin.
 

Vaativimmatkin erikoistyöstöt ovat toteutettavissa – erikoissalvoksista patentoituihin menetelmiin. ArchiLogs räätälöidään aina asiakaskohtaisesti.

archilogs

Automaattiset kaatokuvat

Kun seinät on mallinnettu Archicadillä, sovittaa ArchiLogs Hirsi-objektia mallinnettujen seinien mukaisesti. Hirsiin muodostuvat automaattisesti salvokset, mitoitukset ja merkinnät.

Muunnos tuottaa kaikista seinistä seinäprojektioihin perustuvat kaatokuvat, joita voi tarkastella myös kolmiulotteisesti.

archilogs

ArchiLogs arkkitehdille

ArchiLogs Designer on arkkitehdin tarpeisiin sovitettu ArchiLogs-versio. Se tarjoaa työkalut hirsirakennusten tarkkaan mallinnukseen sekä kattavan hirsikirjaston.

Seinien korkeudet voi määritellä hirsikiertojen mukaan, ja yksittäisten hirsien päätyjä voi muotoilla. Myös perinteisten hirsikaiteiden mallinnus käy vaivatta.

ArchiLogs Designer ei luo hirsikaaviokuvia eikä CNC-työstökoodia.

archilogs-designer
”Olemme käyttäneet ArchiLogsia vuodesta 2009. Saamme kaiken tarvittavan esitteistä aina tuotannon CNC-tiedostoon, paketilla Archicad–ArchiLogs–ArchiFrame. Olemme erittäin tyytyväisiä järjestelmäämme. Räätälöintimahdollisuuksien ansiosta se soveltuu täysin muuttuviin tarpeisiimme.”
Honka refe
Marko Heinonen
Honkarakenne Oyj
 

Kouluttaudu nyt

Osaaminen on suurin voimavarasi! Kun hallitset työvälineesi, voit keskittyä olennaiseen. M.A.D. järjestää vuosittain yli sata koulutusta – ammattitaidolla ja joustavasti.

Valitse koulutuskalenterimme valmiista tarjonnasta – tai kootaan yhdessä räätälöity kokonaisuus. Koulutuksia pidetään niin M.A.D.in viihtyisissä tiloissa Helsingin ytimessä, asiakkaan luona kuin etänäkin.

Tutustu koulutuksiimme

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Myyjämme Mikko Kyläkoski on erikoistunut ArchiLogsiin ja ArchiFrameen.

Jani Kiviaho

Jani Kiviaho

Myyntineuvottelija

050 582 6958

Mikko Kyläkoski

Mikko Kyläkoski

Myyntineuvottelija

040 142 0404

Mari Suominen

Mari Suominen

Myyntipäällikkö

040 831 6283

Jani Vesterinen

Jani Vesterinen

Myyntineuvottelija

0400 833 311