MADdons

Käteviä ArchiCAD-lisäosia

MADdons-laajennukset – DoubleCheck, Muutoskone, Zonematic ja ArchiLogs – ovat oiva apu moneen ArchiCAD-työvaiheeseen. Aikaa ja vaivaa säästyy.


M.A.D. DoubleCheck

Löydä helposti päälleikkäiset elementit

M.A.D. DoubleCheck etsii projektista päällekkäisiä samantyyppisiä elementtejä, joita on usein vaikeaa havaita. Löydetyt elementit valitaan ja niitä voidaan muokata halutulla tavalla. Elementit voidaan myös siirtää annetulle tasolle.

Kokeile ilmaiseksi! DoubleCheck toimii rajoituksetta ArchiCADin demoversiossa. ArchiCAD käynnistyy demoversiona, kun suojausmoduulia ei ole kytketty. Demoversio ilmoittaa päällekkäisten elementtien määrän, muttei näytä niiden sijaintia.

M.A.D. DoubleCheckin ovat valmistaneet yhteistyössä M.A.D. ja Moveo Oy.

Ominaisuudet

Tarkistusoleranssia säätelemällä DoubleCheck käy mallin läpi juuri halutulla tarkkuudella. Määrälaskenta tarkentuu, kun päällekkäiset elementit, kuten seinät, löydetään ja siivotaan ennen laskentaa.

Ladattavat tiedostot

Valitse alta oikea versio (Win/Mac). Laajennus toimii demona ilman rekisteröintiä.

Ohjeet

Ohjeet: Fin / Eng

Lataukset

ArchiCAD 21: Mac / Win

ArchiCAD 20: Mac / Win

ArchiCAD 19: Mac / Win

ArchiCAD 18: Mac

ArchiCAD 17: Mac / Win

ArchiCAD 16: Mac

ArchiCAD 15: Mac / Win32 / Win64


M.A.D. Muutoskone

Pikapoimi muutosnuolet

Muutoskone on ArchiCADin laajennus, jonka avulla saadaan helposti poimittua muutosnuolien tiedot muutostaulukkoon planssille. Ohjelma hakee tiedot kaikista tietomalliin sijoitetuista muutosnuolista; ArchiCADin omat taulukot hakevat tietoa vain pohjista, joiden lisäksi Muutoskone käy läpi leikkaukset, julkisivut, työkuvat, detaljit ja planssit.

Versiosta 17 alkaen Muutoskoneeseen sisältyy ArchiUtils, jonka avulla saadaan kylvettyä objekteja ArchiCADin maastoelementin pintaan esimerkiksi visualisointeja varten. Lisäksi ArchiUtilsiin kuuluu työkalu korkeina mallinnettujen seinien ja pilareiden pilkkomiseen kerrosrajoihin vaikkapa IFC-siirtoa varten.

Muutoskone toimii ArchiCADin version 11 ja sitä uudempien sekä SE:n kanssa. Windowsissa tuetaan versiosta 14 alkaen sekä 32- että 64-bittisyyttä.

Ohjeet

Muutoskone: Fin
ArchiUtils: Fin

Lataukset

ArchiCAD 22: Mac (30.8.2018) / Win (30.8.2018)

ArchiCAD 21: Mac (30.8.2018) / Win (30.8.2018)

ArchiCAD 20: Mac (30.8.2018) / Win (30.8.2018)

ArchiCAD 19: Mac / Win (30.8.2018)

ArchiCAD 18: Mac / Win

ArchiCAD 17: Mac / Win

ArchiCAD 16: Mac / Win

ArchiCAD 15: Mac / Win


M.A.D. Zonematic

Luo vyöhykkeitä vaivatta

Zonematic lukee tekstitiedostosta tilatiedot ja mallintaa niiden perusteella tarvittavat vyöhykkeet suoraan ArchiCADin pohjaan. Näin tilaohjelman mukaiset vyöhykkeet syntyvät uskomattoman nopeasti. Zonematic onkin ehdoton apuväline hankesuunnitteluun, tilaohjelman- ja toimintojen luonnosteluun sekä arkkitehtikilpailuihin.

Kytkennät vyöhykkeiden välillä

Zonematicin luomien vyöhykkeiden välille voi luoda dynaamisia kytkentöjä, joiden avulla kuvataan yhteystarvetta tilasta toiseen. Tämä havainnollistaa kätevästi jo luonnosteluvaiheessa, kuinka tilojen sijoittelu vaikuttaa käytön toimivuuteen.

Muutosten tekeminen on helppoa, sillä vyöhykkeitä voi huoletta siirrellä niiden kytkennän jälkeenkin.

Ohjeet

Ohjeet: Fin / Eng

Lataukset

ArchiCAD 21: Mac / Win

ArchiCAD 20: Mac / Win

ArchiCAD 19: Mac / Win

ArchiCAD 18: Mac / Win

ArchiCAD 17: Mac / Win

ArchiCAD 15: Mac / Win


Hinnat

Katso tuotteiden hinnat hinnastosta.


Kysy lisää


Jani Vesterinen
020 741 9712
Mari Suominen
020 741 9708
Iina Ormaa
020 741 9717

Sivustomme käyttää evästeitä.