Laajennukset


M.A.D.

ArchiLogs

ArchiLogs on työväline hirsitalojen suunnittelijoille, markkinoijille ja valmistajille. Yksi ohjelma riittää koko prosessin hallintaan hirsitalon suunnittelusta työstökoodin tuottamiseen. Koska kaikki toiminnot ovat samassa kokonaisuudessa, valmista tulee nopeammin. Malli on aina nähtävissä niin 2D- kuin 3D-näkymissäkin ja hirsiä voi tarkastella vaikka yksitellen. Rakennesuunnittelija voi tehdä seinäkuvat, määrätiedot ja CNC-tiedoston suoraan luonnoksen pohjalta.

Tuotesivulle

DoubleCheck

M.A.D. DoubleCheck etsii projektista päällekkäisiä samantyyppisiä elementtejä, joita on muuten vaikea havaita. Löydetyt elementit voidaan valita ja niitä voidaan muokata. Elementit on helppo myös siirtää tietylle tasolle.

Tuotesivulle

Muutoskone

Muutoskone on ArchiCADin laajennus, joka poimii helposti muutosnuolten tiedot planssin muutostaulukkoon. Sen avulla saadaan kaikkialle tietomalliin sijoitettujen muutosnuolien tiedot; ArchiCADin omilla taulukoilla saadaan tiedot vain pohjista. Muutoskone hakee tiedot myös leikkauksista, julkisivuista, detaljeista, työkuvista ja plansseilta.

Tuotesivulle

Zonematic

Zonematic lukee tekstimuotoisesta tiedostosta tilatiedot ja mallintaa niiden perusteella tarvittavat vyöhykkeet suoraan ArchiCADin pohjaan. Tilaohjelman mukaiset vyöhykkeet syntyvät näin uskomattoman nopeasti. Zonematic on ehdoton apuväline hankesuunnitteluun, tilaohjelman ja toimintojen luonnosteluun sekä arkkitehtikilpailuihin.

Tuotesivulle


Graphisoft

EcoDesigner

EcoDesignerilla energiantarpeen ja hiilijalanjäljen laskeminen käy tehokkasti.

Tuotesivulle

BIMx

Innovatiivinen BIMx-laajennus (VBEG:n seuraaja) mullistaa suunnitelmien tutkimisen, esittelyn ja jakamisen. Asiakkaat, konsultit ja rakentajat voivat vapaasti tutkia mallia ilman minkäänlaista maksullista lisenssiä – mallitiedosto toimii sellaisenaan.

Tuotesivulle


Muut

ArchiFrame

ArchiFrame laajentaa ArchiCADin täysveriseksi puurakennesuunnitteluohjelmaksi. ArchiFrame sisältää työkalut seinien, välipohjien, kattojen sekä pilari- ja palkkirakenteiden mallinnukseen. Jokainen kappale on erikseen ja täysin vapaasti muokattavissa.

Tuotesivulle

ArchiSuite

ArchiSuite sisältää laajan valikoiman Cigraphin laajennuksia, jotka auttavat ja tehostavat työskentelyä ArchiCADin kanssa. Voit ottaa käyttöösi paketin kaikki laajennukset tai valita niistä mieleisesi. Laajennuksia ei kuitenkaan enää myydä yksittäisinä kappaleina, vaan niitä tarjotaan kokonaisena Suitena.

Tuotesivulle

Tikkurila SPLASH

Tikkurila Splash tuo Tikkurilan värikartat suoraan ArchiCADiin. Sen avulla kynien ja materiaalien värit voidaan valita aidosta värikartasta. Laajennus toimii ArchiCADin Windows-versiossa.

Tuotesivulle


Hinnat

Katso tuotteiden hinnat hinnastosta.


Kysy lisää


Mari Suominen
020 741 9708
Iina Ormaa
020 741 9717
Jani Vesterinen
020 741 9712

Sivustomme käyttää evästeitä.