ArchiCAD 21

ArchiCAD 21 – Step Up Your BIM!

Innovaatio on ollut ArchiCADin avaintekijä alusta alkaen. Uusi versio sisältää muun muassa odotetut porras- ja kaidetyökalut ja laadukkaan Cinerender-renderointimoottorin. Lisäksi törmäystarkastelusta tulee osa ArchiCADiä. ArchiCADin luokkansa parhaita työnkulkuja on viilattu entisestään ja monialainen yhteistyö sujuu jouhevasti.

archicad 21

Kuva: Näytönkaappaus, www.graphisoft.com


Uudet ominaisuudet

ArchiCAD 21 -versio tarjoaa monia toiminnallisia parannuksia visualisoinnin, BIMin, suorituskyvyn ja tuottavuuden saralla. ArchiCAD 21 onkin yksi Graphisoftin historian vahvimmista versioista.

Porras- ja kaidetyökalut

ArchiCAD 21 sisältää kauan odotetun Porras-työkalun, joka hyödyntää Graphisoftin patentoimaa ennakoivan suunnittelun (Predictive Design™) teknologiaa. Intuitiivisuus on ollut merkittävä tekijä ArchiCADin alkuajoista lähtien. ArchiCAD 21n sisäinen laskenta sovittaa porrasta paikallisiin ja yleisiin standardeihin, jotta suunnittelija voi keskittyä rauhassa omaan työhönsä. Näin hankalasta tehtävästä tulee antoisa. Seuraavan sukupolven Porras-työkalun käyttö on luovaa, tuotteliasta ja nautittavaa – samasta syystä käyttäjät rakastavat myös ArchiCADiä.

Cinerender

MAXONin CineRender nosti ArchiCADin renderointien tasoa huimasti edellisen päivityksensä yhteydessä. Nyt renderointi hyödyntää Cinema 4D:n Cinerender R18 -moottoria, jonka avulla saadaan entistä elävämpiä visualisointeja nopeasti.

Elementtien luokittelu

ArchiCADin luokkansa parhaita työnkulkuja on viilattu entisestään. Aiempien versioiden kiinteät elementtiluokittelut korvataan nyt joustavalla, maa- ja yrityskohtaisiin standardeihin taipuvalla menetelmällä. Luokittelut ovat avoimen tietomallinnuksen sydän, joka tarjoaa ennenkuulumattomat yhteistyömahdollisuudet yhteistyökumppaneiden välille.

IFC-malliin viittaaminen

IFC-tiedostoja voi sijoittaa ArchiCAD-malliin viitteiksi. ArchiCADin kääntäjään integroidun mallin suodatuksen avulla voi viitteenä käytettävän IFC-mallin sisältöä rajata tarpeen mukaan. Samaan aikaan IFC-malli on päivitettävissä lähdetiedostosta milloin vain. Jos linkki katkaistaan, voi IFC-tiedostosta malliin liitettyjä elementtejä muokata ArchiCADin elementtien tapaan.

Törmäystarkastelu

BIMistä on tullut yleinen työskentelytapa ja IFC-malleja jaetaankin yleisimmin koordinointia varten. Jotta mallien tarkastelu ArchiCADissä olisi sujuvaa, törmäystarkastelusta tulee osa ArchiCADiä versiosta 21 lähtien. Tarkastelu on mahdollista suoraan ArchiCAD-mallin osien välillä ja se tukee luonnollisesti myös liitettyjen mallien vertailua. Ominaisuus on helposti käyttäjän mukautettavissa.


Linkit

Myös Graphisoftin sivulla voi seurata uusimpia uutisia ArchiCAD 21:een liittyen.


Kysy lisää


Mari Suominen
020 741 9708
Iina Ormaa
020 741 9717
Jani Vesterinen
020 741 9712

Sivustomme käyttää evästeitä.