GRAPHISOFT_Archicad_White_RGB

Archicad 24

Rakennetaan yhdessä 

Archicad 24 kokoaa arkkitehdit ja insinöörit tekemään yhteistä tietomallia BIMcloud-ympäristössä. Uusilla mullistavilla työtavoilla tietoketju pysyy ehjänä ja suunnittelun laatu paranee. Saumaton ja avoin tiedonvaihto lisää tiimin sisäistä luottamusta, karsii mallien päällekkäisyydet ja säästää turhalta työltä.

 

Lataa Archicad 24:n uudet ominaisuudet -opas

0 %

tietomallinnussoveltuvuus

0

tyytyväistä käyttäjätoimistoa

 

Uusia ominaisuuksia

Täysi suunnittelun vapaus 

Luo koko rakennuksen BIM-malli Archicad 24:n tehokkailla työkaluilla. Nyt yksi jaettu tiedosto sisältää sekä arkkitehtonisen että rakennemallin – ei enää uudelleenmallinnusta vaan saumatonta yhteispeliä!

Archicadillä mallinnat ja jaat ideasi kätevästi koko tiimin nähtäville. Valitut suunnitteluratkaisut voi liittää näppärästi osaksi jaettua projektia.

LATAA ARCHICAD-TRIAL

ac24_01

ac24_02

Integroitu LVIS-mallintaja

LVIS-Mallintaja sisältyy nyt Archicadiin. LVIS-työkalut helpottavat suunnittelun koordinointia ja integraatiota entisestään.

IFC-muodossa tuodun LVIS-mallin osat ovat nyt sisäisen LVIS-kirjaston ansiosta käytettävissä aiempaa älykkäämpinä ja kevyempinä.

Aukko-työkalu on päivitetty LVIS-mallintajaan – voit luoda yhdistettyjä aukkoja rinnakkaisille putkille ja kanaville.

Objekteja ilman koodausta

Haluaisitko luoda omia älykkäitä objekteja, muttet osaa koodata? Uudella visuaalisella PARAM-O-laajennuksella onnistut.

Mallinna kalusteita tai vaikka kokonaisia kortteleita parametrisesti. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

ac24_03

Fyysisen ja analyysimallin tarkistus

Mallin pitää olla luotettava ja tarkka. Archicad 24 esittelee aiemman törmäystarkastelun tueksi fyysisen ja analyysimallin tarkistuksen.

Tieto rakenteiden ominaisuuksista, kuten materiaaleista ja poikkileikkauksista, siirtyy Archicadin ja analyysisovelluksen välillä saumattomasti ja kaksisuuntaisesti uudella SAF- tiedostomuodolla.

Suomessakin yleiset rakenneanalyysiohjelmistot, kuten Scia Engineer ja FEM-Design, tukevat jo tätä uudenlaista yhteensopivuutta.

Archicad 24 -päivitys 3

Archicad saa nykyään päivityspaketin neljästi vuodessa – käyttäjien hyödyksi. Katso mitä kaikkea Archicad 24:n päivitys 3 tarjoaa!

Archicad 24 -päivitys 3

AC24-3

 

 

Kouluttaudu nyt

Osaaminen on suurin voimavarasi! Kun hallitset työvälineesi, voit keskittyä olennaiseen. M.A.D. järjestää vuosittain yli sata koulutusta – ammattitaidolla ja joustavasti.

Valitse koulutuskalenterimme valmiista tarjonnasta – tai kootaan yhdessä räätälöity kokonaisuus. Koulutuksia pidetään niin M.A.D.in viihtyisissä tiloissa Helsingin ytimessä, asiakkaan luona kuin etänäkin.

Tutustu koulutuksiimme

OTA YHTEYTTÄ JA TUTUSTU HINTOIHIN

Katso valikoima ja vertaile hintoja verkkokaupassamme – tai anna myyntitiimimme auttaa!

 

mad-kauppa

 

Jani Kiviaho

Jani Kiviaho

Myyntineuvottelija

050 582 6958

Mikko Kyläkoski

Mikko Kyläkoski

Myyntineuvottelija

040 142 0404

Mari Suominen

Mari Suominen

Myyntipäällikkö

040 831 6283

Jani Vesterinen

Jani Vesterinen

Myyntineuvottelija

0400 833 311