GRAPHISOFT_Archicad_White_RGB

 

Archicad

Suomen suosituin rakennussuunnitteluohjelmisto

Arkkitehtisuunnittelu on muuttunut piirtämisestä tietomallintamiseksi. Tilaaja ja muut rakennusprojektin osalliset haluavat rakennuksesta tietomallin, joka sisältää kaiken suunnitelmaan sisältyvän tiedon. Archicad on markkinoiden laadukkain BIM-ratkaisu.

Archicad on kehitetty nimenomaan suunnittelijan näkökulmasta, jotta arkkitehdit ja suunnittelijat voivat keskittyä ydinosaamiseensa – luovaan arkkitehtoniseen suunnitteluun. Kolmiulotteinen virtuaalirakennus saadaan kaikkien osapuolten ulottuville, mikä varmistaa yhteisten tavoitteiden saavuttamisen.

LATAA ARCHICAD-TRIAL

# 0

markkinajohtaja Suomessa

0 %

markkinaosuus Suomessa (arkkitehdit)

0

käyttäjätahoa Suomessa

0

vuotta peräkkäin "Vuoden BIM-tuote"

Näe Archicad vartissa

Onko Archicad sinulle täysin uusi tuttavuus? Ei kauaa! Tämä video näyttää käytännöllisesti, mitä Archicadillä saa aikaan vain 15 minuutissa. Pian olet valmis sukeltamaan syvemmälle Archicadin maailmaan.

Varaa oma esittely

Archicadin ylivoimainen tehokkuus, laaja yhteensopivuus, avoin BIMcloud-yhteistyöalusta ja monipuolinen laajennettavuus tekevät siitä varman valinnan laadukkaan rakennettun ympäristön luontiin.

Harkitsetko Archicadin hankkimista? Täytä tiedot ja varaa henkilökohtainen esittely!

 

Varaa esittely

Archicadin vahvuuksia

Elinkaariajattelu ja tietomalli

Archicadillä hallitaan rakennuksen koko elinkaarta. Se soveltuu hankesuunnittelusta aina kiinteistönhallintaan.

Archicadissä rakennus muodostuu älykkäistä parametrisista rakennusosista, jotka ovat dynaamisessa suhteessa toisiinsa. Kaikki käy havainnollisesti 2D- ja 3D-ympäristössä.

Archicadissä rakennus on yksi tiedosto, joka sisältää kaikki piirustukset. Muutokset päivittyvät automaattisesti kaikkiin dynaamisiin piirustuksiin. Virheet vähenevät radikaalisti verrattuna muihin työmenetelmiin.

Rakennuttaja saa tarkat määrätiedot, automaattiset aukkokaaviot ja jopa työselosteen. Sama virtuaalinen rakennusmalli palvelee myös kiinteistönhallintaa.

graphisoft

Paikallisiin tarpeisiin

Archicad on ollut Suomessa jo yli kolme vuosikymmentä. Se on vahvasti mukautettu maamme suunnittelustandardeihin. Käyttäjät arvostavat sen valmiita suomalaisia objektikirjastoja, suomenkielistä käyttöliittymää, termistöä ja käyttöohjeita sekä aktiivista käyttäjäyhteisöä.

Aktiivisena paikallisena edustajana M.A.D. huolehtii myös jatkossa, että Archicad on Suomen oloihin paras valinta.

archicad-rakennusaineet

Visualisointi

Arkkitehdin työssä on yhä tärkeämpää vakuuttavuus – idean myyminen tilaajalle. Nykyään se käy virtuaalisesti, mikä parantaa havainnollisuutta, helpottaa vuorovaikutusta ja jouduttaa työn valmistumista.

Yksinkertaisimmillaan eri vaihtoehdoista luodaan perspektiivikuvia. Tarjolla on lukuisia valmiita esitystyylejä, kuten viivapiirros, valokuvamainen renderointi ja  luonnosmainen jälki.

Archicad-tietomalli herää toden teolla eloon, kun sitä tutkitaan liikkumalla 3D-mallin sisällä – jopa mobiililaitteella tai selaimella.

gs06

Tehokkaat laajennukset

Archicadiin on saatavilla joukko hyödyllisiä laajennuksia, joista osa on ilmaisia ja osa maksullisia.
  • BIMx mahdollistaa 3D-mallin tutkimisen, esittelyn ja jakamisen alustariippumattomasti. (Ilmainen).
  • EcoDesignerilla energiatalouden ja hiilijalanjäljen laskenta tehostuu. (Ilmainen).
  • ArchiLogs on täydellinen ratkaisu hirsitalojen suunnittelijoille, markkinoijille ja valmistajille.
  • ArchiFrame laajentaa Archicadin täysveriseksi puurakennesuunnitteluohjelmistoksi.

Katso lisää sivulta Archicad-laajennukset.

gs08

Paikallinen

Archicad on suomenkielinen ja mukautettu maamme suunnittelustandardeihin.

Joustava

Archicad antaa vapauden valita lisenssimallin.

Avoin

Archicad on yhteensopiva, laajennettava ja monialaista yhteistyötä tukeva.

AW2-Arkkitehdit on käyttänyt Archicadiä vuodesta 2000. Nähtyäni Archicad 20 -ensiesityksen tuntuivat graafisen muistin tuomat työnkulkuparannukset merkittävimmiltä – etenkin isommille tiimeille. Innostuin uudesta tiedonhallinnasta, jolla ulkopuolisten toimijoiden lisäykset voi helposti tuoda malliin. Näin, kuinka kansainväliset yritykset kehittävät toimintaansa Archicadillä koko projektin elinkaaren läpi Grasshopper-konseptisuunnittelusta BIMx-työmaakäyttöön BIMcloud-tiimiympäristössä paikasta ja ajasta riippumatta.
ulkoperska1_nimeton_pieni_web
Karl Fitzpatrick
AW2-Arkkitehdit
Arkkitehdit A-live tekee pääasiassa asunto- ja kaupunkisuunnittelua. Pyrimme toteuttamaan asuntorakentamista, joka samalla kehittää asumista ja asuntotuotantoa. Toimistomme on käyttänyt Archicadiä yli 20 vuotta. Arvostamme erityisesti sen joustavaa tiimityötä ja verkkolisenssien joustavuutta. Tiimityön ansiosta eri työvaiheet hoituvat samanaikaisesti, kun taas verkkolisensseillä työskentely onnistuu missä vain. Lisäksi tietomallinnus on tehokasta: 2D- ja 3D-dokumentit syntyvät automaattisesti. Archicadiä myös kehitetään aktiivisesti.
Nakyma1_web
Leif Lindegren
Arkkitehdit a-live
 

Kouluttaudu nyt

Osaaminen on suurin voimavarasi! Kun hallitset työvälineesi, voit keskittyä olennaiseen. M.A.D. järjestää vuosittain yli sata koulutusta – ammattitaidolla ja joustavasti.

Valitse koulutuskalenterimme valmiista tarjonnasta – tai kootaan yhdessä räätälöity kokonaisuus. Koulutuksia pidetään niin M.A.D.in viihtyisissä tiloissa Helsingin ytimessä, asiakkaan luona kuin etänäkin.

Tutustu koulutuksiimme

 

OTA YHTEYTTÄ JA TUTUSTU HINTOIHIN

Katso valikoima ja vertaile hintoja verkkokaupassamme – tai anna myyntitiimimme auttaa!
 

mad-kauppa

Jani Kiviaho

Jani Kiviaho

Myyntineuvottelija

050 582 6958

Mikko Kyläkoski

Mikko Kyläkoski

Myyntineuvottelija

040 142 0404

Mari Suominen

Mari Suominen

Myyntipäällikkö

040 831 6283

Jani Vesterinen

Jani Vesterinen

Myyntineuvottelija

0400 833 311