Tuotteet

ARCHICAD - Luovaa, tuottavaa ja nautittavaa suunnittelua arkkitehdeille

Rakentamisen tietomallinnuksessa ARCHICADiä hyödyntää tällä hetkellä yli tuhat asiakasyritystämme. Käyttäjäkuntaan kuuluvat arkkitehtitoimistojen lisäksi kaikki Suomen suurimmat rakentajat, paljon insinööritoimistoja ja muita rakennusalan yrityksiä. Ohjelmistojamme hyödynnetään läpi koko rakentamisen elinkaaren aina suunnittelusta kunnossapitoon.

Lue lisää


Artlantis - Arkkitehtien suosikkirenderoija

Artlantis on markkinoiden helppokäyttöisin 3D-renderointiohjelma, joka on kehitetty vastaamaan erityisesti arkkitehtien ja suunnittelijoiden visualisointitarpeisiin korkealuokkaisilla 3D-renderoiduilla still-kuvilla.

Lue lisää


GRAPHISOFT BIMcloud vie tietomallit pilveen

Mitä jos rakennuksen tietomalli olisi kaikkien osapuolten saavutettavissa 24/7? Tämä on todellisuutta GRAPHISOFTin BIMcloud-ratkaisun ansiosta.

Lue lisää


Cetopo

Cetopo tuo aivan uuden lähestymistavan projektien paikkatietotarpeisiin. Monipuoliset, tarkat ja kattavat tietotuotteet yhdistettynä nopeaan ja helppokäyttöiseen nettipalveluun tekevät Cetoposta oleellisen osan nykyaikaista työprosessia. Modernina nettipalveluna Cetopo on aina saatavilla ja tarjoaa tarvitsemasi datan sekunneissa.

Lue lisää


Cinema 4D-käyttäjän elämä on helppoa

Cinema 4D on kehitetty mahdollisimman vaivattomaan huippuluokkaisten kuvien ja animaatioiden luontiin. Helposti omaksuttava käyttöympäristö, edistyksellinen teknologia sekä huikea nopeus ja vakaus tekevät Cinema 4D:stä ykkösvalinnan. Cinema 4D -käyttäjä tietää, kuinka ohjelman helppokäyttöisyys ja loppuun asti hiottu tekniikka avaavat tien parhaaseen lopputulokseen. Suunnittelu Cinema 4D:llä on tehokasta, vapautunutta ja nautinnollista!

Lue lisää


dRofus

dRofus on ainutlaatuinen työkalu rakennushankkeen suunnitteluun, tiedonhallintaan ja tietomalliyhteistyöhön. Se helpottaa rakennushankkeen tiedonhallintaa ja avaa kaikille osapuolille pääsyn hankkeen tietokantoihin – koko rakennuksen elinkaaren ajan.

Lue lisää


Rhinoceros - 3D-mallinnuksen kuningas

Rhinoceros 3D – tuttavallisemmin Rhino – on helppokäyttöinen 3D NURBS -pintamallinnusohjelma, jonka avulla voidaan luoda hankaliakin kolmiulotteisia muotoja helposti ja tarkasti.

Lue lisää


Simplebim

Simplebim® pitää IFC-työnkulun hallinnassa. Simplebimillä voi tuottaa luotettavia ja toimivia IFC-tiedostoja ilman, että IFC:n monimutkaista rakennetta tarvitsee lainkaan tuntea.

Lue lisää


SketchUp - intuitiivinen pintamallinnusohjelma

SketchUp on helppokäyttöinen ja intuitiivinen pintamallinnusohjelma, jolla suunnitelmien havainnollistaminen käy kolmiulotteisesti, helposti ja nopeasti. SketchUp soveltuu arkkitehtoniseen luonnosteluun, tilasuunnitteluun, tuotesuunnitteluun tai vaikka kolmiulotteisten kappaleiden tulostamiseen. Käyttökohteita on rajattomasti.

Lue lisää


Solibri

Solibri tarjoaa markkinoiden johtavan tietomallien laadunvarmistus- ja analysointiratkaisun. Tarjolla on työkaluja tietomallien laadunvarmistukseen, vaatimustenmukaisuuden tarkistamiseen, suunnitteluprosessin koordinointiin, suunnittelun analysointiin ja tarkasteluun sekä rakennusmääräysten tarkistamiseen.

Lue lisää


Twinmotion antaa avaimet aivan uudenlaiseen 3D-virtuaalimaailmaan

Twinmotion on erinomainen kommunikointiväline kaupunki- ja ympäristösuunnitteluprojektien tutkimiseen ja esittelemiseen realistisessa, elävässä ympäristössä. Suunnitelmassa voi kävellä ja lennellä uskomattoman todentuntuisessa, reaaliaikaisesti muokattavassa ja renderoituvassa ympäristössä – myös virtuaalilaseilla ja peliohjaimella!

Lue lisää


V-Ray - nopeaa ja huippulaatuista visualisointia

V-Ray-visualisointiohjelmaa pidetään yleisesti alan standardina, kun puhutaan huippulaatuisesta renderoinnista.

V-Ray on saatavilla laajennuksena useille eri mallinnusohjelmille. V-Ray-renderointilaajennukset on integroitu isäntäohjelman omaan käyttöliittymään, eli työskentely tapahtuu tutussa käyttöliittymässä. Ketterä mallinnusohjelma yhdistettynä monipuoliseen, nopeaan ja huippulaatuiseen V-Ray-renderointimoottoriin on täydellinen yhdistelmä!

Lue lisää


3D-objektit

Meillä on tarjolla laaja valikoima erilaisia 3D-objekteja käyttöösi.

Realistiset puut I Kasvillisuuspaketti Sisäkasvit Kukkalajitelma Realistiset ruoho- ja kasviobjektit Realistiset 3D-pensaat Kasvillisuuskokoelma 3D-visualisointipaketti Laubwerk

Lue lisää


Tekstuurit

Tekstuurit ovat yhteensopivia yleisimpien 3D-ohjelmien kanssa.

Lue lisää


Muut tuotteet

Muiden tuotteidemme sivuilta löytyy tietoa tuotteista: Flexijet, HDRI-taivaat ja PointCap4BIMm.

Lue lisää


Sivustomme käyttää evästeitä