Lisenssin päivitys

Hankittaessa päivitys tai otettaessa uudempi versio käyttöön on ArchiCAD-suojausmoduuliin tehtävä päivitys jotta sen avulla voi käyttää uudempia ohjelmaversioita. Suojausmoduulin päivittäminen tehdään Graphisoft License Manager (LMT) -lisenssienhallintaohjelmalla. Päivitykset hankitaan joko erikseen tai ne sisältyvät yrityksen ArchiCAD-ylläpitosopimukseen.

ArchiCAD 21 ja uudemmissa versioissa LMT asentuu ArchiCADin mukana. LMT ohjelma löytyy myös Graphisoftin sivuilta. Lataa ja asenna ohjelma koneellesi, laita suojausmoduli USB-porttiin ja käynnistä lisenssinhallintaohjelma. Päivitys tapahtuu Update-nappia painamalla. Tutustu englanninkieliseen License Manager Tool -käyttöohjeeseen. LMT ohjelman avulla hallitaan myös ohjelmistopohjaisia lisenssejä.

Vanhempien versioiden käyttämästä Wibu-suojausmoduulista lisenssi siirretään samalla ohjelmalla päivityksen yhteydessä joko uudempaan CodeMeter -suojausmoduliin tai muutetaan se ohjelmistopohjaiseksi. Lisenssin muutos ohjelmistopohjaiseksi on ilmainen, mutta vaatii tilauksen, eli ota yhteyttä myyntiimme!