Kaikki koulutukset

Lux Helsinki -kävely yhdessä Team Rynkeby God Morgon Espoo:n kanssa

Päivä
  • ti 9.1.2018
Kellonaika 16.00-19.00
Paikka M.A.D.in toimisto
Tapaaminen klo 16 Annankatu 25 hsto 61, Helsinki
Kuvaus

M.A.D. kiertää Helsingin Lux-festivaalia yhdessä Team Rynkeby God Morgon Espoo:n kanssa. Team Rynkebyn (ja Sylvan ja Aamusäätiön) toiminnasta tulee kertomaan maajohtaja Kirsi Pärssinen.

Lux Helsinki

Lux Helsinki on vuosittain järjestettävä viisipäiväinen valofestivaali. Tänä vuonna se levittäytyy Helsingin keskustaan 6.–10.1.2018. Teokset ovat nähtävillä esteettömällä reitillä tauotta joka päivä klo 17-22. Tapahtuma esittelee monipuolisesti valotaiteen eri muotoja joka vuosi vaihtuvalla, muutaman kilometrin pituisella reitillä.

Valaistuja kohteita saa kiertää vapaasti, kierros on ikärajaton ja esteetön.

Team Rynkeby

Team Rynkeby - God Morgon on pohjoismainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten rahaa syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen. Rynkeby Foods A/S ja God Morgon kattavat kaikki projektin keskeiset kustannukset, mikä tarkoittaa, että kerätyt varat jokaisessa maassa menevät sellaisenaan hyväntekeväisyyden kohteena oleviin paikallisiin organisaatioihin. Suomessa varat ohjataan syöpää sairastavien lasten ja nuorten hyväksi Aamu Säätiön ja Sylva ry:n kautta.

Team Rynkeby ja M.A.D.

M.A.D. on mukana tukemassa hyväntekeväisyyshanketta 2500 eurolla. Saatat bongata logomme esimerkiksi huoltoauton kyljestä. Jos kiinnostuit, tervetuloa paikalle 9.1.2018 kuulemaan lisää! Osallistuminen alkukokoontumiseen ilman kävelylenkkiä onnistuu myös. Asiasta kannattaa mainita ilmoittautumisen yhteydessä.

Aikataulu

16.00 Keräännytään M.A.D.in tiloihin alustusta ja pientä välipalatankkausta varten
17.00 Lähdemme kiertämään kävellen noin 4 km lenkin, jonka varrella on 11 valaistua rakennusta. Kierroksen arvioitu kesto 2 h.

Lisätietoja

Team Rinkeby

Lux Helsinki

Linkki http://www.teamrynkeby-godmorgon.fi
Hinta 50 € + alv., ArchiMAD-jäsenille maksuton
Lisätiedot archimad@mad.fi, 020 7419 700
Ilmoittautuminen archimad@mad.fi, 020 7419 700
Jako
Ilmoittaudu

Tutustu koulutusten maksu- ja peruutusehtoihin.

Tilaisuus on täynnä. Voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle: mad@mad.fi
Sivustomme käyttää evästeitä.