Koulutus

M.A.D. tarjoaa monipuolista koulutusta aina ryhmäkoulutuksesta konsultointiin. Koulutukset järjestetään viihtyisissä ja nykyaikaisissa koulutustiloissamme Helsingin keskustassa. Pidämme koulutuksia myös ympäri Suomea.

Löydät internetsivuiltamme aina kaikki koulutusaikataulut ja tapahtumakalenterimme. Koulutuksissa käytämme vain laadukkaita välineitä, pidettiin koulutus sitten toimistollamme tai yrityksenne tiloissa. Tarvittaessa tuomme koulutuksessa käytettävät koneet mukanamme liikkuvassa luokassamme, joka palvelee asiakkaitamme missä tahansa.

Tärkeä osa koulutustarjontaamme on myös ArchiMAD-kerho, jonka puitteissa järjestetään runsaasti koulutuksia.

Kouluttajamme ovat osaavia asiantuntijoita, jotka auttavat sinua niin pienemmissä kuin suuremmissakin haasteissa. Kouluttajamme ovat koulutukseltaan arkkitehteja tai rakennusalan insinöörejä, joilla on myös käytännön kokemusta suunnittelutehtävistä. Koulutus palvelee siis nimenomaan alan ammattilaisten tarpeita. Kysy myös räätälöityä yrityskohtaista koulutusta, joka suunnitellaan juuri teidän tarpeisiinne.

Tärkeää koulutuksiimme liittyvää

  • Jotta mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan kursseille, pyydämme ilmoittamaan osallistumisesteistä viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Jos kurssille ilmoittautunut jättää ilmoittamatta peruutuksestaan, laskutamme 1 päivän kursseista puolet koulutuksen hinnasta ja useamman päivän kursseista koko koulutuksen hinnan. Myös kerholaisia laskutetaan kurssien peruuttamatta jättämisestä.
  • M.A.D.in tilojen ulkopuolella järjestettävään koulutukseen ilmoittautuessasi mainitsethan, haluatko M.A.D.in tuovan sinulle koulutuskoneen (PC tai Mac) vai käytätkö omaasi. Mikäli haluat osallistua koulutukseen omalla koneellasi, varmistathan etukäteen, että lisenssidongle on asennettu ja mukana.
  • Kaikkiin M.A.D.in yhden päivän koulutuksiin on ArchiMAD-kerholaisilla vapaa pääsy. Kerhoon kuulumattomat maksavat päivän kursseista normaalin kurssimaksun. Tutustu kerhoon!
  • ArchiMAD-kerhon lähikoulutuksiin voi osallistua kustakin yrityksestä kerhokoulutuspaikkoja vastaava määrä henkilöstöä. Kerhon etäkoulutuksiin on vapaa pääsy koko jäsenyrityksen henkilöstöllä.
  • M.A.D. sijaitsee Helsingin keskustassa Hopeatalossa osoitteessa Annankatu 25, 6.krs, 00100 Helsinki.
  • Tervetuloa oppimaan uutta M.A.D.in koulutuksiin! Ilmoittautumiset ja lisätiedot koulutuskalenterista, puhelimitse 020 741 9700 ja koulutus@mad.fi.

Koulutuskalenteri

Siirry koulutuskalenterimme!

Sivustomme käyttää evästeitä.