Palvelut

Koulutus

M.A.D. tarjoaa monipuolista koulutusta aina ryhmäkoulutuksesta konsultointiin. Koulutukset järjestetään viihtyisissä ja nykyaikaisissa koulutustiloissamme Helsingin keskustassa. Pidämme koulutuksia myös ympäri Suomea.

Löydät internetsivuiltamme aina kaikki koulutusaikataulut ja tapahtumakalenterimme. Koulutuksissa käytämme vain laadukkaita välineitä, pidettiin koulutus sitten toimistollamme tai yrityksenne tiloissa. Tarvittaessa tuomme koulutuksessa käytettävät koneet mukanamme liikkuvassa luokassamme, joka palvelee asiakkaitamme missä tahansa. Tärkeä osa koulutustarjontaamme on myös ArchiMAD-kerho, jonka puitteissa järjestetään runsaasti koulutuksia.

Lue lisää.

Konsultointi

M.A.D. auttaa asiakkaitaan tarvittaessa räätälöidysti. Olipa ongelmasi tietomallintamisessa, ohjelmiston käytössä, toimistostandardeissa tai missä hyvänsä suunnitteluun liittyvässä, opastamme mielellämme – tyhmiä kysymyksiä ei ole!

Lue lisää.

GDL

GDL (Geometric Description Language) on tekstipohjainen ohjelmointikieli, joka vie vähän muistia ja mahdollistaa älykkäiden objektien luomisen ArchiCAD-tietomallinnusohjelmaan. GDL-kielellä tehty objekti on yhteensopiva; sen voi tallentaa lukuisiin tiedostomuotoihin ja viedä muihin CAD-ohjelmiin. Tämä tuo yksinkertaisuutta ja kustannustehokkuutta objektikirjastojen luontiin.

M.A.D.in projektitiimi tarjoaa objektikirjastojen mallinnusta. Objektikirjastoksi kutsumme yhdestä tai useasta tuotteesta koottua kokonaisuutta, jonka tutkimiseksi on laadittu käyttöliittymä. Objekti voi sisältää tuotteen valmistajan sille määrittämän tuotetiedon, parametrit ja älykkyyden. Älykkyys ilmenee muun muassa objektin määrälaskennallisina ominaisuuksina, jotka säilyvät koko objektin elinkaaren ajan.

Lue lisää.

Tilanvuokraus

Nyt keskeiseltä paikalta Helsingin Kampista on vuokrattavissa tiloja pienemmästä kokoustarpeesta aina viikkoja kestäviin projekteihin. Alkuvuodesta 2016 valmistuneissa tiloissa on edistyksellinen tekniikka kaikilla herkuilla! Tilat ovat käytössä toimistoaikana klo 8–17 ja tästä poikkeavat ajankohdat neuvoteltavissa erikseen. Vuokraan sisältyy aina myös laadukas kahvi!

Lue lisää.

Sivustomme käyttää evästeitä