Työpaikat

M.A.D. on menestyvä, nuorekas, dynaaminen, innovatiivinen, kasvava, vakavarainen ja vastuuntuntoinen organisaatio. Etsimme alati tiimiimme päteviä, kunnianhimoisia ja työtäpelkäämättömiä tulevaisuuden tekijöitä.

Haluaisitko M.A.D.iin töihin?

Jos luotat omiin kykyihisi, ota toki yhteyttä ja kerro, miksi meidän kannattaisi ottaa sinut matkaamme.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, työpisteen Helsingin ytimessä, rennon työilmapiirin, paljon töitä ja riittävästi haasteita.


GDL-ohjelmoija

GDL-objektien kysyntä kasvaa kovaa vauhtia. Myös oma Peruskirjastomme kaipaa päivitystä. Monipuolisten GDL-tehtävien lisäksi aukeaa mahdollisuuksia ArchiCAD-laajennusten ohjelmoimiseen C-kielellä. Web-ohjelmoinnin ja tietokantojen osaamiselle voi myös löytyä käyttöä.


ArchiCAD-asiantuntija

Päätuotteemme käyttäjät tarvitsevat tietoa monessa muodossa: koulutuksia, konsultointia, artikkeleita ja tukea. Asiantuntijan tehtäviin voi kuulua myös esimerkiksi lokalisointia tai käsikirjojen kirjoittamista. ArchiCAD-asiantuntijoille, etenkin suunnittelukokemusta omaaville, on meillä aina tarvetta.


Hakemukset ja lisätiedot

Severi Virolainen
toimitusjohtaja
sv@mad.fi


"Haluamme yhdessä tehdä luovuutta pursuten laadukasta, tarkoituksenmukaista työtä tyylikkäästi, vilpittömästi ja oikeudenmukaisesti."