Koulutukset


Siirry listaukseen

Visualisointi Archicadin CineRenderillä

3.3.2022, 9.00—16.30

Web


CineRender on Archicadin sisäinen renderointimoottori. CineRenderin avulla voi muun muassa tehdä värikorjauksia ja muokata syväterävyyttä. Opi CineRender ja tee visuaalisesti tyrmääviä kuvia!

Mitä kurssilla opitaan

Koulutuksessa opitaan käyttämään Archicadin CineRender-renderointimoottoria ja sen ominaisuuksia, kuten erilaisia ympäristön valoasetuksia, HDRi-kuvan asetuksia, fysikaalista kameraa sekä materiaalien hallintaa.

Kohderyhmä ja esitietovaatimukset

Archicad 20:n esittelemä CineRender on loistava työkalu niille, jotka haluavat tuottaa hyviä renderointeja. Kurssi soveltuu niin arkkitehdeille kuin sisustussuunnittelijoillekin. Koulutusta on helpompi seurata, kun Archicadin perusteet ovat hallussa.

Aikataulu

Koulutus 9.00–16.30
Päivän aikana pidetään lounastauko ja kahvitauot.

Lisätietoja

Etäkoulutus tallennetaan ja kurssilainen voi hyödyntää tallennetta 30 päivää koulutuksen päättymisestä.

Kurssille osallistuminen on tehokkainta, kun käytössä on kaksi näyttöä tai tietokonetta; toisella voit seurata opetusta ja toisella käyttää samaan aikaan Archicadia, kuten kuin lähikoulutuksessa. Etäkoulutukset järjestetään GoToWebinar tai GoToMeeting -järjestelmien kautta. Ohjelmat latautuvat koneelle automaattisesti rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityminen tapahtuu etukäteen sähköpostitse saadun linkin kautta.

Koulutuksen hinta ArchiMAD-jäsenille alla olevien ehtojen mukaisesti. Muille osallistujille hinta on 300 € + alv.

Tutustu ehtoihimme ennen ilmoittautumista.

Tervetuloa!

Kouluttaja

Gio Siradze

Hinta

300 € + alv

Ilmoittautumisehdot

Tutustu maksu- ja peruutusehtoihimme.

Ilmoittaudu