Koulutukset


Siirry listaukseen

Taulukointi Archicadissä

2.11.2021, 10.00—11.00

Web


Mitä opit

Archicadissä on kehittyneet taulukointi- ja määrälaskentaominaisuudet, joiden hyödyntäminen on jokaisen suunnittelijan velvollisuus. Taulukot ovat oivana apuna jo pelkästään laadunvarmistuksessa, jotta tietomalli on tietosisällöltään kunnossa. Näin oma työskentely helpottuu ja julkaistavan materiaalin virheet saadaan minimoitua.

Taulukkojen avulla voidaan luetteloida mitä tahansa tietomallin dataa helposti luettavaan muotoon: ikkuna- ja oviluettelot, kalusteluettelot sekä pinta-ala- ja tilavuuslaskelmat. Mikä parasta, kaiken voi tehdä aloituspohjaan jo valmiiksi, jotta kaikki taulukot syntyvät automaattisesti mallintamisen yhteydessä! Webinaarissa käydään läpi luetteloiden teko ja määrälaskennan perusteet sekä käyttö esimerkkitapausten kautta. koulutuksessa käydään läpi myös ikkuna- ja ovikaavioiden tekemisen periaatteet käyttäen esimerkkinä ikkunakaavioita

Kohderyhmä ja esitietovaatimukset

Kurssi sopii kenelle tahansa Archicadin käyttäjälle, joka haluaa täydentää osaamistaan kyseisellä aihealueella. Osallistuminen edellyttää Archicadin perusteiden hallintaa.

Lisätietoja

Etäkoulutus on ArchiMAD-jäsenille maksuton. Muille osallistujille hinta on 60 € + alv.

Osallistumislinkki lähetetään erikseen viimeistään päivää ennen koulutusta. Rekisteröityminen kannattaa tehdä ennen koulutuksen alkua, ja koulutukseen liittyä vähän ennen mainittua aikaa, jotta alku sujuu jouhevasti.

Tutustu ehtoihimme ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa mukaan!

Kouluttaja

Lassi Rantanen

Hinta

60 € + alv

Ilmoittautumisehdot

Tutustu maksu- ja peruutusehtoihimme.

Ilmoittaudu