Koulutukset


Siirry listaukseen

Taulukointi Archicadissä

27.5.2021, 10.00—11.00

Web


Archicadissä on kehittyneet taulukointi- ja määrälaskentaominaisuudet, joiden hyödyntäminen on jokaisen suunnittelijan velvollisuus. Taulukot ovat oivana apuna jo pelkästään laadunvarmistuksessa, jotta tietomalli on tietosisällöltään kunnossa. Näin oma työskentely helpottuu ja julkaistavan materiaalin virheet saadaan minimoitua.

Taulukkojen avulla voidaan luetteloida mitä tahansa tietomallin dataa helposti luettavaan muotoon: ikkuna- ja oviluettelot, kalusteluettelot sekä pinta-ala- ja tilavuuslaskelmat. Mikä parasta, kaiken voi tehdä aloituspohjaan jo valmiiksi, jotta kaikki taulukot syntyvät automaattisesti mallintamisen yhteydessä!

Mitä koulutuksessa opitaan

Webinaarissa käydään läpi luetteloiden teko ja määrälaskennan perusteet sekä käyttö esimerkkitapausten kautta. Kurssilla tehdään esimerkiksi ikkuna- ja oviluettelot.

Kohderyhmä ja esitietovaatimukset

Kurssi sopii kenelle tahansa Archicadin käyttäjälle, joka haluaa täydentää osaamistaan kyseisellä aihealueella. Osallistuminen edellyttää Archicadin perusteiden hallintaa.

Lisätietoja

Webinaari on ArchiMAD-jäsenille maksuton alla olevin ehdoin. Muille osallistujille hinta on 60 € + alv.
Webinaarilinkki lähetetään erikseen viimeistään päivää ennen koulutusta. Rekisteröityminen kannattaa tehdä ennen webinaarin alkua, ja webinaariin liittyä vähän ennen mainittua aikaa, jotta alku sujuu jouhevasti.

Tutustuthan ehtoihin ennen ilmoittautumista.

Tervetuloa mukaan!

Kouluttaja

Lassi Rantanen

Hinta

60 € + alv

Ilmoittautumisehdot

Tutustu maksu- ja peruutusehtoihimme.

Ilmoittaudu