Koulutukset


Siirry listaukseen

Solibri-peruskurssi

29.11.2021, 9.00—16.30

Web


Solibri tarjoaa markkinoiden johtavan tietomallien laadunvarmistus- ja analysointiratkaisun. Ohjelman käyttäjiä ovat omistajat, tilaajat, tietomallikoordinaattorit ja suunnittelijat sekä rakennushankkeen muut osapuolet. Solibrin laadunvarmistusratkaisut parantavat tietomallipohjaisten suunnitelmien laatua ja tekevät rakennushankkeen suunnittelu- ja toteutusvaiheista tuottavamman ja kustannustehokkaamman.

Mitä opit

Solibri on tehokas kokonaisuus, mutta jo päivässä sen perusteet saa otettua haltuun! Koulutuksessa tutustutaan Solibrin perusominaisuuksien käyttöön esimerkkien kautta. Koulutuksessa perehdytään mm. ohjelman käyttöympäristöön, mallien tarkastamiseen Solibrin säännöstöjen avulla, tuloksien käsittelyyn, kommunikointiin sekä informaation talteenottoon. Koulutus antaa valmiudet ohjelman peruskäyttöön omassa työssään.

Kohderyhmä ja esitietovaatimukset

Tämä on oikea kurssi sinulle, jos tietomallipohjaisten suunnitelmien laatua ja rakennushankkeen suunnittelu- ja toteutusvaiheista tuottavuutta ja kustannustehokkuutta varmistavat ratkaisut ovat osa työtäsi. Kurssi soveltuu Solibrin käyttöä aloittelevalle tai harkitsevalle. Tietomallintamisen perusteiden tulee olla osallistujille tuttuja.

Aikataulu

9.00 Koulutus alkaa
10.30-10.45 Kahvitauko
12-13.00 Lounastauko
14.30-14.45 Kahvitauko
16.30 Koulutus päättyy
Koulutukseen kannattaa liittyä jo kello 8.45, jotta ehdit varmistaa etäyhteyksien toimivuuden.

Lisätietoja

Koulutus pidetään etänä.

Etäkoulutus tallennetaan ja kurssilainen voi hyödyntää tallennetta 30 päivää koulutuksen päättymisestä.

Kurssille osallistuminen on tehokkainta, kun käytössä on kaksi näyttöä tai tietokonetta; toisella voit seurata opetusta ja toisella käyttää samaan aikaan ohjelmistoa, kuten kuin lähikoulutuksessa. Etäkoulutukset järjestetään GoToWebinar tai GoToMeeting -järjestelmien kautta. Ohjelmat latautuvat koneelle automaattisesti rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityminen tapahtuu etukäteen sähköpostitse saadun linkin kautta.

Huomiothan, että käytämme koulutuksissamme aina ohjelmistojen uusimpia versioita. Koulutukseen voi osallistua myös vanhemmalla versiolla, mutta tällöin työvaiheet ja oppimateriaali saattavat olla yhteensopimattomia.

Koulutuksen hinta ArchiMAD-jäsenille alla olevien ehtojen mukaisesti. Muille osallistujille hinta on 250 € + alv.

Tutustuthan ehtoihin ennen ilmoittautumista.

Tervetuloa!

Kouluttaja

Lassi Rantanen

Hinta

250 € + alv

Ilmoittautumisehdot

Tutustu maksu- ja peruutusehtoihimme.

Ilmoittaudu