Koulutukset


Siirry listaukseen

Solibri-peruskurssi

2.6.2021, 9.00—16.30

Web


Solibri tarjoaa markkinoiden johtavan tietomallien laadunvarmistus- ja analysointiratkaisun. Ohjelman käyttäjiä ovat omistajat, tilaajat, tietomallikoordinaattorit ja suunnittelijat sekä rakennushankkeen muut osapuolet.

Solibrin laadunvarmistusratkaisut parantavat tietomallipohjaisten suunnitelmien laatua ja tekevät rakennushankkeen suunnittelu- ja toteutusvaiheista tuottavamman ja kustannustehokkaamman.

Solibri on tehokas kokonaisuus, mutta jo päivässä sen perusteet saa otettua haltuun!

Mitä opitaan

Koulutuksessa tutustutaan Solibrin perusominaisuuksien käyttöön esimerkkien kautta. Koulutuksessa perehdytään mm. ohjelman käyttöympäristöön, mallien tarkastamiseen Solibrin säännöstöjen avulla, tuloksien käsittelyyn, kommunikointiin sekä informaation talteenottoon. Koulutus antaa valmiudet ohjelman peruskäyttöön omassa työssään.

Kohderyhmä ja esitietovaatimukset

Tämä on oikea kurssi sinulle, jos tietomallipohjaisten suunnitelmien laatua ja rakennushankkeen suunnittelu- ja toteutusvaiheista tuottavuutta ja kustannustehokkuutta varmistavat ratkaisut ovat osa työtäsi. Kurssi soveltuu Solibrin käyttöä aloittelevalle tai harkitsevalle. Tietomallintamisen perusteiden tulee olla osallistujille tuttuja.

Aikataulu

Koulutus 9.00–16.30. Koulutukseen kannattaa liittyä jo 8.45 alkaen, jotta ehdit varmistaa etäyhteyksien toimivuuden.
Päivän aikana pidetään lounastauko ja kahvitauot.

Lisätietoja

Koulutus pidetään etänä.

Etäkoulutus tallennetaan ja kurssilainen voi hyödyntää tallennetta 30 päivää koulutuksen päättymisestä. Etäkoulutukset järjestetään GoToWebinar tai GoToMeeting -järjestelmien kautta. Ohjelmat latautuvat koneelle automaattisesti rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityminen tapahtuu etukäteen sähköpostitse saadun linkin kautta.

Koulutuksen hinta ArchiMAD-jäsenille alla olevien ehtojen mukaisesti. Muille osallistujille hinta on 250 € + alv.

Tutustu ehtoihimme ennen ilmoittautumista.

Tervetuloa!

Kouluttaja

Lassi Rantanen

Hinta

250 € + alv

Ilmoittautumisehdot

Tutustu maksu- ja peruutusehtoihimme.

Ilmoittaudu