Koulutukset


Siirry listaukseen

Rakennuslupa-IFC

8.2.2022, 9.00—16.30

Web


Koulutuksessa käydään läpi YTV 2012:n osa 14: Tietomallien käyttö rakennusvalvonnassa ja siihen perustuva Vantaan rakennusvalvonnan tietomalliohje.

Mitä opit

Koulutuksen jälkeen osaat laatia ja luovuttaa rakennusvalvonnan vaatimat tietomallidokumentit ja soveltaa oppimaasi paikallisiin tietomalliohjeisiin. Käytämme valmiiksi mallinnettua omakotitaloprojektia, johon ei vielä ole täydennetty ohjeen vaatimuksia. Niiden täydentämiseksi käytämme esimerkiksi elementtitaulukoita, joissa tiedon syöttö käy jouhevasti. Taulukot toimivat samalla laadunvarmistuksena, johon hyödynnämme myös ehdollisia esitystapoja. Kun malli on valmis, se julkaistaan IFC-muodossa. Lisäksi mallista tallennetaan tietomalliselostus. IFC-malli tarkastetaan Solibrilla.

Kohderyhmä ja esitietovaatimukset

Kurssilaisen on hallittava Archicadin perusteet.

Aikataulu

9.00 Koulutus alkaa
10.30-10.45 Kahvitauko
12-13.00 Lounastauko
14.30-14.45 Kahvitauko
16.30 Koulutus päättyy
Koulutukseen kannattaa liittyä jo kello 8.45, jotta ehdit varmistaa etäyhteyksien toimivuuden.

Lisätiedot

Koulutus pidetään etänä.

Huomiothan, että käytämme koulutuksissamme aina ohjelmistojen uusimpia versioita. Koulutukseen voi osallistua myös vanhemmalla versiolla, mutta tällöin työvaiheet ja oppimateriaali saattavat olla yhteensopimattomia.

Etäkoulutus tallennetaan, ja kurssilainen voi hyödyntää tallennetta 30 päivää koulutuksen päättymisestä.

Kurssille osallistuminen on tehokkainta, kun käytössä on kaksi näyttöä tai tietokonetta; toisella voit seurata opetusta ja toisella käyttää ohjelmistoa, kuten lähikoulutuksessa. Etäkoulutukset järjestetään GoToWebinar- tai GoToMeeting-alustalla. Ohjelmat latautuvat koneelle automaattisesti rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityminen tapahtuu etukäteen sähköpostitse saadun linkin kautta.

Koulutuksen hinta ArchiMAD-jäsenille alla olevien ehtojen mukaisesti. Muille osallistujille hinta on 300 € + alv.

Tutustuthan ehtoihin ennen ilmoittautumista.

Tervetuloa!

Kouluttaja

Ville Pietilä

Hinta

300 € + alv

Ilmoittautumisehdot

Tutustu maksu- ja peruutusehtoihimme.

Ilmoittaudu