Koulutukset


Siirry listaukseen

Planssit ja tulosteet Archicadissä

28.9.2021, 9.00—16.30

Web


Planssaus ja tulostus ovat oleellinen osa Archicad-projektin julkaisun valmistelua. Sujuva dokumentointi kuuluu tehokkaan Archicad-työnkulun perusaineksiin. Tervetuloa mukaan dokumentaation jatkokurssille!

Mitä opit

Koulutuksessa käydään läpi tulostukseen ja julkaisuun vaikuttavat asetukset. Harjoitellaan omien masterplanssien, planssien ja julkaisujen tekemistä sekä niiden sujuvaa käyttöä.

Kohderyhmä ja esitietovaatimukset

Kurssi sopii Archicadin käyttäjälle, joka haluaa täydentää osaamistaan kyseisellä aihealueella. Osallistuminen edellyttää Archicadin perusteiden hallintaa.

Aikataulu

9.00 Koulutus alkaa
10.30-10.45 Kahvitauko
12-13.00 Lounastauko
14.30-14.45 Kahvitauko
16.30 Koulutus päättyy

Lisätietoja

Koulutus pidetään etänä. Etäkoulutus tallennetaan ja kurssilainen voi hyödyntää tallennetta 30 päivää koulutuksen päättymisestä.

Kurssille osallistuminen on tehokkainta, kun käytössä on kaksi näyttöä tai tietokonetta; toisella voit seurata opetusta ja toisella käyttää samaan aikaan ohjelmistoa, niin kuin lähikoulutuksessakin. Etäkoulutukset järjestetään GoToWebinar tai GoToMeeting -järjestelmien kautta. Ohjelmat latautuvat koneelle automaattisesti rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityminen tapahtuu etukäteen sähköpostitse saadun linkin kautta.

Huomiothan, että käytämme koulutuksissamme aina ohjelmistojen uusimpia versioita. Koulutukseen voi osallistua myös vanhemmalla versiolla, mutta tällöin työvaiheet ja oppimateriaali saattavat olla yhteensopimattomia.

Koulutus on ArchiMAD-jäsenille maksuton alla olevin ehdoin. Muille osallistujille hinta on 250 € + alv. Tutustuthan ehtoihimme ennen ilmoittautumista.

Tervetuloa!

Kouluttaja

Ville Pietilä

Hinta

250 € + alv

Ilmoittautumisehdot

Tutustu maksu- ja peruutusehtoihimme.

Ilmoittaudu