Koulutukset


Siirry listaukseen

Pintamateriaalit Twinmotionissa

18.8.2021, 10.00—11.00

Web


Pintamateriaali on muutakin kuin kuva, joka on liimattu pintaan. Tässä nopeassa webinaarissa tutustumme pintamateriaalien käyttöön Twinmotionissa. Käymme läpi mukana tulevan materiaalikirjaston pintamateriaaleja ja opimme tekemään myös omia pintamateriaaleja sekä tallentamaan niitä muistiin.

Mitä opit

Pintamateriaalit ovat yksi osa sitä kolminaisuutta, joka mallin geometrian ja valaistuksen lisäksi muodostaa visuaalisesti näyttävän 3D-renderoinnin. Tässä webinaarissa tutustumme PBR-materiaaleihin Twinmotionissa ja muissakin pelimoottoriin nojaavissa ratkaisuissa käytetyn "Metalness"-työnkulun kautta. Netistä löytyvän valmiin aineiston lisäksi näytän lyhyesti muutaman eri työkalun, joilla pintamateriaalien tekstuurien ja tekstuurikarttojen luominen onnistuu helpohkosti itse tekemällä. Webinaari sopii hyvin kaikille niille Twinmotion-käyttäjille, ketkä haluavat viedä 3D-renderointinsa pintamateriaalien osalta uudelle tasolle.

Lisätietoja

Webinaari on maksuton.

Webinaarilinkki lähetetään erikseen viimeistään päivää ennen koulutusta. Rekisteröityminen kannattaa tehdä ennen webinaarin alkua, ja webinaariin liittyä vähän ennen mainittua aikaa, jotta alku sujuu jouhevasti.

Tutustuthan ehtoihimme ennen ilmoittautumista.

Tervetuloa mukaan!

Kouluttaja

Gio Siradze

Ilmoittautumisehdot

Tutustu maksu- ja peruutusehtoihimme.

Ilmoittaudu