Koulutukset


Siirry listaukseen

Parhaat Archicad-työtehovinkit

4.11.2021, 10.00—12.00

Web


Mitä opit

Onko Archicadin peruskäyttö jo sinulla hallussa? Haluaisitko tietää pikku niksejä, jotka helpottavat päivittäistä tekemistä? Pienistä puroista kasvaa suuri joki, sanotaan. Näillä pikku nikseillä voi olla yllättävänkin suuri merkitys esimerkiksi ajansäästön kannalta! Kaikki tähtää siihen, että tekninen säätö minimoituu, ja varsinainen suunnittelu saa kaiken huomion. Tule uuteen Archicad-tehovinkit -webinaariin! Paljastamme yli 20 pikku Archicad-niksiä ja -ominaisuutta, joita et ole ehkä vielä löytänyt tai keksinyt hyödyntää. Sisältö on koottu kouluttajilta, jotka käyttävät ja kouluttavat Archicadiä lähes päivittäin. Osallistu webinaariin – säästät takuulla lukuisia tunteja tulevaisuudessa.

Kohderyhmä ja esitietovaatimukset

Archicadin peruskäytön on oltava tuttua. Webinaari voi paljastaa myös muita puutteita Archicad-työskentelyssänne – sekin on onneksi oma etunne!

Lisätiedot

Webinaari on ArchiMAD-jäsenille maksuton. Muille osallistujille hinta on 100 € + alv.

Webinaarilinkki lähetetään erikseen viimeistään päivää ennen koulutusta. Rekisteröityminen kannattaa tehdä ennen webinaarin alkua, ja webinaariin liittyä vähän ennen mainittua aikaa, jotta alku sujuu jouhevasti.

Tutustuthan ehtoihimme ennen ilmoittautumista.

Tervetuloa mukaan!

Kouluttaja

Lassi Rantanen

Hinta

100 € + alv

Ilmoittautumisehdot

Tutustu maksu- ja peruutusehtoihimme.

Ilmoittaudu