Koulutukset


Siirry listaukseen

Etäkoulutus: Tehokas ja toimiva aloituspohja

5.5.2021, 9.00—16.30

Web


Aloituspohja on uusien projektien perustamisen kulmakivi. Sen kehittämisen päätarkoituksia ovat toimiston työn tehostaminen ja sisäinen laadunhallinta. Monien aloituspohjasta projekteihin periytyneiden asetusten vaihtaminen jälkikäteen on hankalampaa.

Mitä opitaan

Koulutuksessa käydään läpi aloituspohjan osat ja niiden käsittely sekä vinkkejä toimistostandardeihin. Osa harjoituksista soveltuu vanhojen projektien siirtoon ja käytön optimointiin uudemmilla Archicad-versioilla.

Koulutuksen agendalla on muun muassa:
- Aloituspohjan sisältö ja sijainti
- Projektin tiedot ja kirjastot
- Työkalujen ja kerrosten asetukset
- Työpiirustus-ikkuna ja Piirustus-työkalu
- Attribuuttien luominen ja hallinta
- Muistin käyttö
- Vanhan projektin siirtoon liittyvät toimenpiteet


Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu Archicad-peruskurssin käyneille ja ohjelmaa työssään käyttäneille. Koulutuksen tavoitteena on muodostaa peruskurssia laajempi kuva ohjelman tiedostojen rakenteesta ja tarjota valmiudet niiden sisällön muokkaamiseen. Suosittelemme, että Archicad 24:n uudet ominaisuudet -koulutus on käyty ennen osallistumista tälle kurssille.

Lisätietoja

Koulutus pidetään etänä. Kurssille osallistuminen on tehokkainta, kun käytössä on kaksi näyttöä tai tietokonetta; toisella voit seurata opetusta ja toisella käyttää samaan aikaan Archicadia, niin kuin lähikoulutuksessakin.

Etäkoulutus tallennetaan ja kurssilainen voi hyödyntää tallennetta 30 päivää koulutuksen päättymisestä. Etäkoulutukset järjestetään GoToWebinar tai GoToMeeting -järjestelmien kautta. Ohjelmat latautuvat koneelle automaattisesti rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityminen tapahtuu etukäteen sähköpostitse saadun linkin kautta.

Koulutus on ArchiMAD-jäsenille maksuton alla olevin ehdoin. Muille osallistujille hinta on 250 € + alv.Tutustuthan ehtoihimme ennen ilmoittautumista.

Tervetuloa mukaan!

Kouluttaja

Ari Känsäkoski

Hinta

250 € + alv

Ilmoittautumisehdot

Tutustu maksu- ja peruutusehtoihimme.

Ilmoittaudu