Koulutukset


Siirry listaukseen

Etäkoulutus: Määrälaskenta Archicadissä

16.3.2021, 9.00—16.30

Web


Archicadin kehittyneiden määrälaskentaominaisuuksien hyödyntäminen on tärkeä osa suunnittelijan työtä. Koulutuksessa opitaan käyttämään Archicad-taulukoilla laskennan perusteiden lisäksi esimerkiksi Archicad 22-version esittelemää lauseke-ominaisuutta. Sen avulla uusia ominaisuuksia ja arvoja voidaan johtaa elementtien omien parametrien tai ulkoa tuodun tietosisällön pohjalta. Määrälaskenta ja taulukointi on tämän koulutuksen jälkeen helpompaa ja hauskempaa kuin uskotkaan!

Mitä koulutuksessa opitaan

Koulutuksessa käydään läpi elementtitaulukoiden käyttö ja määrälaskennan perusteet sekä käyttö esimerkkien kautta. Kurssilla tehdään esimerkiksi ikkuna- ja oviluettelot. Koulutuksen agendassa on muun muassa:
- Elementtitaulukot
- Ikkuna- ja ovitaulukot
- Vyöhyketaulukot
- Ominaisuuksien joukkotuonti
- Lausekepohjaiset ominaisuudet
- Seinän ja muiden rakennuselementtien osat – nimikkeet
- Elementin tiedot -apuikkuna
- ID-numeroiden muuttaminen hallitusti, esimerkiksi tyypitystä varten.

Kohderyhmä ja esitietovaatimukset

Osallistuminen edellyttää Archicadin perusteiden hallintaa ja sopii kenelle tahansa Archicadin käyttäjälle, joka haluaa täydentää osaamistaan kyseisellä aihealueella.

Aikataulu

Koulutus 09.00-16.30. Koulutus järjestetään etänä ja mukaan kannattaa liittyä jo 8.45 alkaen, jotta ehdit varmistaa etäyhteyksien toimivuuden. Päivän aikana pidetään lounastauko ja kahvitauot.

Lisätietoja

Koulutus pidetään etänä.

Etäkoulutus tallennetaan ja kurssilainen voi hyödyntää tallennetta 30 päivää koulutuksen päättymisestä.

Kurssille osallistuminen on tehokkainta, kun käytössä on kaksi näyttöä tai tietokonetta; toisella voit seurata opetusta ja toisella käyttää samaan aikaan Archicadia, kuten kuin lähikoulutuksessa. Etäkoulutukset järjestetään GoToWebinar tai GoToMeeting -järjestelmien kautta. Ohjelmat latautuvat koneelle automaattisesti rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityminen tapahtuu etukäteen sähköpostitse saadun linkin kautta.

Koulutuksen hinta ArchiMAD-jäsenille alla olevien ehtojen mukaisesti. Muille osallistujille hinta on 250 € + alv.

Tutustu ehtoihimme ennen ilmoittautumista.

Tervetuloa mukaan!

Kouluttaja

Ville Pietilä

Hinta

250 € + alv

Ilmoittautumisehdot

Tutustu maksu- ja peruutusehtoihimme.

Ilmoittaudu