Koulutukset


Siirry listaukseen

Etäkoulutus: Archicad ja yleiset tietomallivaatimukset YTV 2012

20.5.2021, 9.00—16.30

Web


Koulutuksessa tutustutaan tietomallinnukseen Archicadissä YTV 2012:n mukaisesti.

Mitä koulutuksessa opitaan

Koulutuksessa käydään läpi projektin perustamisen vaiheet, rakenteiden nimeäminen ja luokittelu, mallintamisen tarkkuustasot, mallintaminen eri projektin vaiheissa, tietomalliselostus ja tallentaminen IFC-muodossa.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu kaikille Archicadin käyttäjille, jotka haluavat valmiudet suunnitella YTV:n mukaisesti.

Kouluttajan kommentti

"Yksi tärkeimmistä jatkokursseistamme. YTV on suunnittelijoiden yhteinen ohjekirja. Jos et ole lukenut ohjeita, teet todennäköisesti väärin. Et tiedä, mitä missäkin suunnitteluvaiheessa hyvä mallintaa, ja saatat jopa mallintaa suunnittelualaasi kuulumattomia asioita. Kaikki tämä vie aikaa pois varsinaisesta suunnittelusta. YTV:n merkitys tulee tulevaisuudessa kasvamaan, kun rakennuslupaa haetaan tietomalleilla. Osaaminen kannattaa ehdottomasti hankkia tätä ennen!"

Esitietovaatimukset

Osallistuminen edellyttää Archicadin perusteiden hallintaa. Olet siis joko käynyt Archicad-peruskurssin kahden vuoden sisällä ja käyttänyt Archicadiä vähintään kuukauden verran päivittäin, tai olet käyttänyt Archicadiä päivittäin viimeisen vuoden ajan. Vaatimukset eivät ole ehdottomia.

Lisätietoja

Koulutus pidetään etänä. Kurssille osallistuminen on tehokkainta, kun käytössä on kaksi näyttöä tai tietokonetta; toisella voit seurata opetusta ja toisella käyttää samaan aikaan Archicadia, niin kuin lähikoulutuksessakin.

Etäkoulutukset järjestetään GoToWebinar tai GoToMeeting -järjestelmien kautta. Ohjelmat latautuvat koneelle automaattisesti rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityminen tapahtuu etukäteen sähköpostitse saadun linkin kautta.

Koulutuksen hinta ArchiMAD-jäsenille alla olevien ehtojen mukaisesti. Muille osallistujille hinta on 200 € + alv.

Tutustuthan ehtoihimme ennen ilmoittautumista.

Tervetuloa mukaan!

Kouluttaja

Lassi Rantanen

Hinta

200 € + alv

Ilmoittautumisehdot

Tutustu maksu- ja peruutusehtoihimme.

Ilmoittaudu