Koulutukset


Siirry listaukseen

Etäkoulutus: Archicad 24-FIN uudet ominaisuudet

10.12.2020, 9.00—16.30

Web


Valjasta Archicad 24:n teho käyttöösi tulemalla Uudet ominaisuudet -koulutukseen. Yksipäiväinen pienryhmäkurssi opettaa asiat käytännöllisesti.

Mitä opit?

Koulutuksen myötä käytät Archicad 24 -versiota sujuvasti suunnittelutyössäsi. Kurssilla käydään läpi 24-version uudet ominaisuudet. Uuden Archicad 24 -version suurimpia uudistuksia on integroitu rakenneanalyysimalli, joka tehostaa merkittävästi suunnitteluosapuolten välistä mallipohjaista yhteistyötä. Muita uudistuksia ovat muun muassa sisäinen LVIS-Mallintaja sekä tehokkaampi ja avoimempi BIMcloud.

Esitietovaatimukset

Koulutus on suunnattu ohjelmiston perusteet hallitseville eli peruskurssin käyneille. Lisäksi edellytetään, että osallitujat ovat käyneet edellisen version Uudet ominaisuudet -koulutuksen.

Lisätietoja

Koulutus pidetään etänä. Kurssille osallistuminen on tehokkainta, kun käytössä on kaksi näyttöä tai tietokonetta; toisella voit seurata opetusta ja toisella käyttää samaan aikaan Archicadia, niin kuin lähikoulutuksessakin.

Etäkoulutukset järjestetään GoToWebinar tai GoToMeeting -järjestelmien kautta. Ohjelmat latautuvat koneelle automaattisesti rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityminen tapahtuu etukäteen sähköpostitse saadun linkin kautta.

Koulutus on ArchiMAD-jäsenille maksuton alla olevin ehdoin. Muille osallistujille hinta on 200 € + alv.

Tutustuthan ehtoihin ennen ilmoittautumisen lähettämistä.

Tervetuloa oppimaan!

Kouluttaja

Lassi Rantanen

Hinta

200 € + alv

Ilmoittautumisehdot

Tutustu maksu- ja peruutusehtoihimme.

Ilmoittaudu