Koulutukset


Siirry listaukseen

Etäkoulutus: Archicad-projektin siirto uusimpaan Archicad-versioon

1.6.2021, 9.00—16.30

Web


Koulutuksessa käydään läpi ennen Archicad 17 -versiota tehdyn projektin siirto uusimpaan versioon. Koulutus on suunniteltu antamaan valmiudet projektin sisällön ja asetuksien päiviittämiseen GRAPHISOFTin suosittelemalla tavalla. Näin varmistetaan, että jatkotyöskentely projektin kanssa on sujuvaa, ja ohjelman uusista ominaisuuksista saadaan hyötyä jokapäiväisessä työssä.

Koulutuksessa käsitellään myös vanhan projektin asetukset, kirjastojen siirtäminen uudempiin versioihin sekä keskeiset uudistukset, kuten rakennusaineet, ominaisuudet ja luokitukset, attribuuttien hallinta sekä IFC-yhteistyöhön valmistavat toimenpiteet, kuten kääntäjien lisääminen.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka työskentelevät vanhemmista versioista tuotujen projektien parissa, eli jatkokoulutukseksi peruskurssin jälkeen.

Esitietovaatimukset

Osallistuminen edellyttää Archicadin perusteiden hallintaa.

Lisätietoja

Koulutus pidetään etänä. Kurssille osallistuminen on tehokkainta, kun käytössä on kaksi näyttöä tai tietokonetta; toisella voit seurata opetusta ja toisella käyttää samaan aikaan Archicadia, niin kuin lähikoulutuksessakin.

Etäkoulutukset järjestetään GoToWebinar tai GoToMeeting -järjestelmien kautta. Ohjelmat latautuvat koneelle automaattisesti rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityminen tapahtuu etukäteen sähköpostitse saadun linkin kautta.

Koulutus on ArchiMAD-jäsenille maksuton alla olevin ehdoin. Muille osallistujille hinta on 200 € + alv.

Tutustutha ehtoihimme ennen ilmoittautumista.

Tervetuloa!

Kouluttaja

Ville Pietilä

Hinta

200 € + alv

Ilmoittautumisehdot

Tutustu maksu- ja peruutusehtoihimme.

Ilmoittaudu