Koulutukset


Siirry listaukseen

Etäkoulutus: Archicad-peruskurssi

1.12. – 9.12.2020 (4 päivää), 9.00—16.30

Web


Nelipäiväisellä Archicadin peruskurssilla opit käyttämään ohjelmaa tehokkaasti suunnitteluprosessin eri vaiheissa.

Mitä opitaan

Koulutuksen myötä hallitset tietomallinnuksen perusteet ja hyödyt; tietomallin luonnin, objektikirjastojen käytön, visualisoinnin, suunnitelman dokumentoinnin mallista piirustuksiksi, tulostamisen, tiedonsiirron ja määrälaskennan.

Kohderyhmä

Kurssi on suunnattu ohjelmiston käyttöä aloitteleville. Koulutus etenee normaalin suunnitteluprosessin mukaisesti, ja se opettaa tehokkaita työskentelytapoja myös ohjelmaa aiemmin käyttäneille.

Kouluttajan kommentti

”Archicad-ajokortti. Eli täysin pakollinen kurssi kaikille Archicadin käyttöä aloitteleville. On ehdottoman tärkeä oppia alusta alkaen oikeita ja tehokkaita työskentelytapoja. Vääriä ja aikaa vieviä työnkulkuja voi helposti oppia ilman asiaan perehtynyttä kouluttajaa. Mikä pahinta, monetkaan eivät ymmärrä tekevänsä toistuvasti väärin. Ei ole tavatonta, että suunnittelutehokkuus paranee niin, että aikaisemmin viikon työ tippuu yhteen päivään, kun tekee asiat oikealla tavalla. Minimoi tekniseen säätämiseen kuluva aikasi, ja keskity ydinosaamiseesi, eli luovaan suunnitteluun!”

Esitietovaatimukset

Tietokoneen sujuva käyttö.

Aikataulu

Koulutus alkaa kello 9.00, mutta mukaan kannattaa liittyä jo 8.45 alkaen.Päivien aikana pidetään lounastauot ja kahvitauot.

Lisätietoja

Tutustuthan ehtoihin ennen ilmoittautumisen lähettämistä. Tervetuloa!

Kouluttaja

Lassi Rantanen

Hinta

1000 € + alv

Ilmoittautumisehdot

Tutustu maksu- ja peruutusehtoihimme.

Ilmoittaudu