Koulutukset


Siirry listaukseen

Demo: Pistepilvet ja SketchUp

21.4.2022, 14.00—15.00

Web


Trimble on julkaissut SketchUp Studio -version vuositilauksena. Täysin uusittu SketchUp Studio sisältää käyttöoikeuden SketchUp Pro -versioon, V-Ray for SketchUp -renderointilaajennukseen ja Trimblen omaan Scan Essentials -laajennukseen.

Demon anti

Tässä esittelydemossa tutustutaan Scan Essentials -laajennukseen. Näet, kuinka sillä tuodaan pistepilviaineistoa SketchUpiin 3D-mallintamisen lähtötiedoksi. Trimblen Scan Essentials -laajennuksella voi tuoda pistepilviaineistoa monessa eri tiedostomuodossa, joten voit hyödyntää eri tavoin tuotettuja pistepilviaineistoja tehokkaasti SketchUpissa. Helpoimmillaan pistepilviaineistoa voi nykyään tuottaa jopa kuluttajatason mobiililaitteilla. Scan Essentials mahdollistaa "oikeiden" pistepilvimallien lisäksi myös tällaisten kevyempien aineistojen tehokkaan hyödyntämisen suoraan SketchUpissa.


Kohderyhmä

Demo sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Lisätietoja

Demo on ohjelman esittelytilaisuus, jossa luodaan lyhyt yleiskatsaus ohjelmaan ja se on maksuton. Osallistumislinkki lähetetään erikseen viimeistään päivää ennen koulutusta. Rekisteröityminen kannattaa tehdä ennen demon alkua, ja demoon liittyä vähän ennen mainittua aikaa, jotta alku sujuu jouhevasti.

Tule mukaan tutustumaan miten pistepilvet pelaavat SketchUpin kanssa!  

Kouluttaja

Gio Siradze

Ilmoittautumisehdot

Tutustu maksu- ja peruutusehtoihimme.

Ilmoittaudu