Koulutukset


Siirry listaukseen

Archicad-peruskurssi opettajille

3.8. – 6.8.2021 (4 päivää), 9.00—16.30

6.8.2021|5.8.2021|3.8.2021|4.8.2021

Web


Arkkitehtuurin lait ovat ikiaikaisia, mutta itse suunnittelutyö on nykyään digitaalista. Tieto on noussut taiteen tueksi luotaessa mahdollisimman laadukasta rakennettua ympäristöä. Opettajalla on vastuullinen rooli opastaa tulevaisuuden tekijöitä tietomallinnuksen ajattelutapaan. Archicad on Suomen suosituin rakennussuunnitteluohjelmisto, jossa viivojen piirtämisen sijaan mallinnetaan 3D-virtuaalirakennusta. Malli tuottaa kaikki tarvittavat piirustukset ja dokumentit, ja kokonaisuus on aina ajan tasalla. Opettajille suunnatulla nelipäiväisellä Archicad-peruskurssilla opit ymmärtämään tietomallinnuksen mullistavuuden ja käyttämään Suomen suosituinta rakennussuunnitteluohjelmistoa tehokkaasti suunnitteluprosessin eri vaiheissa. Kurssi antaa sinulle valmiudet hyödyntää työkalua omassa arkiopetuksessasi, eikä sormi mene suuhun opiskelijoidesi kysymyksistä. Koulutus on sinulle täysin maksuton, mikäli ohjelmistoa opetetaan tai suunnitellaan opetettavan oppilaitoksessanne. Asia on hyvä olla dokumentoitu.

Mitä opit

Koulutuksen myötä hallitset tietomallinnuksen perusteet ja hyödyt, kuten tietomallin luonnin, objektikirjastojen käytön, visualisoinnin, suunnitelman dokumentoinnin mallista piirustuksiksi, tulostamisen, tiedonsiirron ja määrälaskennan.

Kohderyhmä ja esitietovaatimus

Koulutus on suunnattu sekä Archicadiä työkseen opettaville että ohjelmiston opetusta aloitteleville opettajille. Koulutus etenee normaalin rakennussuunnitteluprosessin mukaisesti ja opettaa tehokkaita työskentelytapoja myös ohjelmaa aiemmin käyttäneille. Osallistujan tulee hallita tietokoneen peruskäyttö. Aiempaa Archicad-kokemusta ei tarvita.

Aikataulu

9.00 Koulutus alkaa
10.30-10.45 Kahvitauko
12-13.00 Lounastauko
14.30-14.45 Kahvitauko
16.30 Koulutus päättyy
Koulutukseen kannattaa liittyä jo kello 8.45, jotta ehdit varmistaa etäyhteyksien toimivuuden.

Lisätietoja

Koulutus pidetään etänä ja käytämme Archicadin uusinta suomenkielistä versiota.

Etäkoulutus tallennetaan ja kurssilainen voi hyödyntää tallennetta 30 päivää koulutuksen päättymisestä.

Kurssille osallistuminen on tehokkainta, kun käytössä on kaksi näyttöä tai tietokonetta; toisella voit seurata opetusta ja toisella käyttää samaan aikaan ohjelmistoa, kuten kuin lähikoulutuksessa. Etäkoulutukset järjestetään GoToWebinar tai GoToMeeting -järjestelmien kautta. Ohjelmat latautuvat koneelle automaattisesti rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityminen tapahtuu etukäteen sähköpostitse saadun linkin kautta.

Huomiothan, että käytämme koulutuksissamme aina ohjelmistojen uusimpia versioita. Koulutukseen voi osallistua myös vanhemmalla versiolla, mutta tällöin työvaiheet ja oppimateriaali saattavat olla yhteensopimattomia.

Tutustuthan ehtoihin ennen ilmoittautumisen lähettämistä. Tervetuloa!

Kouluttaja

Lassi Rantanen

Ilmoittautumisehdot

Tutustu maksu- ja peruutusehtoihimme.

Ilmoittaudu