Koulutukset


Siirry listaukseen

Archicad-peruskurssi

10.1. – 19.1.2022 (4 päivää), 9.00—16.30

10.1.2022|11.1.2022|18.1.2022|19.1.2022

Web


Nelipäiväisellä Archicadin peruskurssilla opit käyttämään ohjelmaa tehokkaasti suunnitteluprosessin eri vaiheissa.

Mitä opitaan

Koulutuksen myötä hallitset tietomallinnuksen perusteet ja tiedostat sen hyödyt. Koulutuksessa mallinnetaan pientalo, josta dokumentoidaan materiaalia erilaisiin tiedostomuotoihin. Tutuksi tulevat mm. lähtötietojen tuonti ja käyttö, oikeaoppinen mallintaminen, objektikirjastojen käyttö, määrälaskenta, dynaaminen (mallia seuraava) dokumentaatio, planssaus piirustuksiksi sekä visualisointi.

Kohderyhmä ja esitietovaatimus

Kurssi on suunnattu ohjelmiston käyttöä aloitteleville. Koulutus etenee normaalin suunnitteluprosessin mukaisesti, ja se opettaa tehokkaita työskentelytapoja myös ohjelmaa aiemmin käyttäneille.

Kouluttajan kommentti

””Archicad-ajokortti. Eli täysin pakollinen kurssi kaikille Archicadin käyttöä aloitteleville. On ehdottoman tärkeä oppia alusta alkaen oikeita ja tehokkaita työskentelytapoja. Vääriä ja aikaa vieviä työnkulkuja voi helposti oppia ilman asiaan perehtynyttä kouluttajaa. On mahdollista, että suunnittelija ei ymmärrä tekevänsä toistuvasti väärin. Ei myöskään ole tavatonta, että suunnittelutehokkuus paranee niin, että aikaisemmin viikon työ tippuu yhteen päivään, kun tekee asiat oikealla tavalla. Minimoi tekniseen säätämiseen kuluva aikasi, ja keskity ydinosaamiseesi, eli luovaan suunnitteluun!” ”

Koulutettavien palautetta

”Hyvä runko ja selkeä kurssin eteneminen”
“Tallenteet hyviä”
“Kouluttaja oli oikein selkeä ja hyvä. Paljon tietoa oli saatu lyhyeen aikaan”
“Etäkoulutus toimi hyvin”

Aikataulu

9.00 Koulutus alkaa
10.30-10.45 Kahvitauko
12-13.00 Lounastauko
14.30-14.45 Kahvitauko
16.30 Koulutus päättyy
Koulutukseen kannattaa liittyä jo kello 8.45 (etenkin ensimmäisenä koulutuspäivänä), jotta ehdit varmistaa etäyhteyksien toimivuuden.

Lisätietoja

Koulutus pidetään etänä.

Etäkoulutus tallennetaan ja kurssilainen voi hyödyntää tallennetta 30 päivää koulutuksen päättymisestä.

Kurssille osallistuminen on tehokkainta, kun käytössä on kaksi näyttöä tai tietokonetta; toisella voit seurata opetusta ja toisella käyttää samaan aikaan ohjelmistoa, kuten kuin lähikoulutuksessa. Etäkoulutukset järjestetään GoToWebinar tai GoToMeeting -järjestelmien kautta. Ohjelmat latautuvat koneelle automaattisesti rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityminen tapahtuu etukäteen sähköpostitse saadun linkin kautta.

Huomiothan, että käytämme koulutuksissamme aina ohjelmistojen uusimpia versioita. Koulutukseen voi osallistua myös vanhemmalla versiolla, mutta tällöin työvaiheet ja oppimateriaali saattavat olla yhteensopimattomia.

Tervetuloa!

Kouluttaja

Ari Känsäkoski

Hinta

1100 € + alv

Ilmoittautumisehdot

Tutustu maksu- ja peruutusehtoihimme.

Ilmoittaudu