Koulutukset


Siirry listaukseen

Archicad-kisakurssi

27.1.2021, 9.00—16.30

Web


Tervetuloa Kisakurssille! Kisakurssi jakaantuu kahteen osaan. Ensimmäisellä puoliskolla opitaan massoittelun ja pinta-alojen välinen yhteispeli Muunteen, elementtitaulukon ja ehdollisten esitystapojen kanssa. Toisella puoliskolla dokumentoidaan ja visualisoidaan mallia normaalista poikkeavilla tekniikoilla.

Opit laatimaan muun muassa havainnollisia diagrammeja ja räjäytyskuvia. Opit myös renderöimään kulmavarjostekuvia sekä yhdistelemään niitä plansseilla vektoriaalisten kuvien kanssa - näin kuvat heräävät eloon! Mikä parasta, opit tekemään tämän kaiken tietomalliteknisesti oikealla tavalla, jolloin tietomallin rakenne ei kärsi, ja kuvien muokkaaminen on nopeaa. Aikaa jää silloin enemmän varsinaiseen suunnitteluun, eikä kuvien luomiseen. Rakenna Kisakurssin avulla tehokas "kisakone", joka siivittää toimistosi menestykseen!

Koulutuksen anti

Koulutuksessa opit tehostamaan arkkitehtikilpailuissa vaadittavien dokumenttien laatimista.

Kohderyhmä ja esitietovaatimukset

Koulutus on tarkoitettu Archicad-peruskurssin käyneille.

Lisätietoja

Koulutus pidetään etänä. Kurssille osallistuminen on tehokkainta, kun käytössä on kaksi näyttöä tai tietokonetta; toisella voit seurata opetusta ja toisella käyttää samaan aikaan Archicadia, niin kuin lähikoulutuksessakin.

Etäkoulutukset järjestetään GoToWebinar tai GoToMeeting -järjestelmien kautta. Ohjelmat latautuvat koneelle automaattisesti rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityminen tapahtuu etukäteen sähköpostitse saadun linkin kautta.

Koulutuksen hinta ArchiMAD-jäsenille alla olevien ehtojen mukaisesti. Muille osallistujille hinta on 250 € + alv.
Tutustuthan ehtoihimme ennen ilmoittautumista.

Tervetuloa mukaan!

Kouluttaja

Lassi Rantanen

Hinta

250 € + alv

Ilmoittautumisehdot

Tutustu maksu- ja peruutusehtoihimme.

Ilmoittaudu