Kampanja: ARCHICAD ja Artlantis kimppahintaan

Pieni toimisto? Varmista kilpailukyky oikeilla työkaluilla – säästät 650 €

Tiesitkö, että Suomen noin 1 500 arkkitehtitoimistosta peräti 85 % työllistää vain 1–4 ihmistä? Pieni toimisto pärjää mainiosti, kunhan homma on ketterää ja tehokasta.

Jokaisen suunnittelijan riistämätön valtti on luovuus – arkkitehtoninen ongelmanratkontakyky. Saat keskittyä tuohon ydinosaamiseesi täysin aistein, kun varustaudut luontevilla työkaluilla ja opit modernin työtavan. Unohda turhat työvaiheet, tekniset murheet ja taloudelliset pelot – ja loistaa kaikella ammattitaidollasi! Kuinka sitten olla ketterä ja tehokas?

Liki 500 maamme suunnittelutoimistoa luottaa fiksuun ARCHICAD–Artlantis-tehokaksikkoon. Joko tekin?


Aloita mallintamalla

Suomen suosituin arkkitehdin aisapari on ARCHICAD, eikä syyttä: se on äärimmäisen tehokas, nimenomaan arkkitehdin näkökulmasta kehitetty rakennussimulaattori – vieläpä suomenkielinen ja paikallisiin standardeihin optimoitu.

Uusi ARCHICAD START Edition 2020

Pieni toimisto – pieni hinta! Uusi kevytversio ARCHICAD START Edition 2020 tarjoaa kaiken tähdellisen pienemmän toimiston tietomallinnustarpeisiin. Et maksa mistään turhasta.

Tiesitkö? Kevytversio on tarvittessa helppo vaihtaa täysversioon, täydellä hyvityksellä. SE on riskitön, varma ja tuottoisa valinta.


Viimeistele visualisoimalla

Kun on aika tuottaa upeita kuvia, jotka viimeistään myyvät ideasi, on Artlantis oiva valinta niin aloittelijalle kuin ammattilaisellekin. Miksi se on lukuisten suomalaistenkin rendaajien kestosuosikki? Yksi sana: helppous. Suunnitelma elää jatkuvasti, joten tarvitset ripeän rendaajan, jolla onnistut vaikka puoliunessa deadlinen kynnyksellä.

Uusi Artlantis 2020 on upea

Laajat objekti- ja tekstuurikirjastot, Global Illumination, reaaliaikainen esikatseluikkuna, animaatiot, 3D-ruoho, RAL-värit, kohinanpoisto – kaikki helposti avautuvassa paketissa.

Tiesitkö? Uusi Artlantis 2020 toimii kaikkien yleisimpien mallinnusohjelmistojen kanssa.


Osta kimpassa ja säästä 650 €

Nyt tarjoutuu harvinainen tilaisuus varustaa pakki laadukkaimmilla nykypäivän työkaluilla, jotka pelaavat saumattomasti yhteen.

Hanki ARCHICAD START Edition 2020 ja Artlantis 2020 muikeaan yhteishintaan 2 800 €. Erikseen ostamalla maksaisit 3 450 € – säästät siis peräti 650 €.

Lisäetuna webinaari

Lisäksi tarjoamme kampanjan hyödyntäneille kaupan päälle Nopeasti vauhtiin -webinaarin (3 h), joka perehdyttää molempien työkalujen tehokkaaseen käyttöön ja käy läpi niiden mutkattoman yhteiskäytön. Olitpa sitten vasta-alkaja tai jo tottunut käyttäjä, saat webinaarista eväät fiksuun työskentelyyn. Tee asiat oikein heti alusta alkaen!

Toimi nopeasti

Tarjous on voimassa vain 31.5. asti, joten ole nopea!


Hintoihin lisätään alv. 24 %. Pidätämme muutosoikeuden.


Haluatko tietää lisää?

Tutustu ARCHICAD START Edition 2020:een tarkemmin

Lue lisää Artlantiksesta

Mari Suominen
040 831 6283
Jani Vesterinen
0400 833 311
Jani Kiviaho
050 582 6958
Hannu Mähönen
040 546 5262
Sivustomme käyttää evästeitä